Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de bir tepkide MHP'den geldi

Çekmeköy Haber Gazetemize ziyarette bulunan Çekmeköy MHP ilçe başkanı Erdinç Ertuğrul “Mahalle ortasına Çekmeköy’ün merkezine Kurban Çadırı Kurulmasının bir anlamının olmadığını” belirtti.

VERİLEN SÖZLER NEDEN ÇABUK UNUTULUYOR

Erdinç Ertuğrul”Biraz net konuşmak lazım. Seçim zamanlarında özellikle o mahallede büyük rahatsızlığa sebebiyet verilen Kurban çadırının kurulmamasıyla ilgili sözler verilmesine rağmen bu gün burada bu tabloyu görmenin tek bir açıklaması var oda verilen sözler unutuluyor” dedi.

GEÇEN YIL NEDEN KURULMASINA İZİN VERİLMEDİ

Çekmeköy MHP ilçe başkanı Erdinç Ertuğrul geçen yıl bu arsayı kiralayan arkadaşlara belediye izin vermedi. Şimdi ne oldu da buraya izin verildi. Buraya izin alabilmek için Ak Partilimi olmak lazım sözlerine dikkat çekti. 

HALKIMIZIN HUZURU İÇİN NE GEREKİRSE YAPARIZ 

Halkımızın huzuru için ne gerekirse yaparız diyen Çekmeköy MHP ilçe başkanı Erdinç Ertuğrul ; Hiç kimse kendini yükseklerde görmesin. Alçak dağlara selam vermeyenler halkın oyu ile koltuğa oturup halkı yok sayanlar bir gün hesap vereceklerdir. Halkımız görüyor. Takdir onların" ifadelerinde bulundu. 

Çekmeköy Haber

 

buy abortion pill online purchase abortion pill
buy abortion pill online purchase abortion pill
coupon prescription discount coupons for prescriptions
prescription drug discount cards viagra coupon
prescriptions coupons canada drug pharmacy coupon
risperdal consta risperdal forum
ciprobay ciproxin
abortion pill facts abortion definition
neurontin diskuze neurontin 100 mg
fibromyalgia ldn naloxone for alcoholism

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.