Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Ataşehir'de 106'ncı suçta baltayı taşa vurdu

İstanbul'da başta sahtecilik olmak üzere 105 suç kaydı olan K.H. (üstte), 106'ncı vukuatında baltayı taşa vurdu. K.H., şikayetçi M.A.'ya ait 650 bin lira değerindeki bir arsayı ele geçirmeye çalıştı ancak başaramadı.

ÇETE ATAŞEHİR TAPUDA ÇÖKERTİLDİ

Tapuya riskli olduğu için gitmeyen K.H. şu an aranıyor. Ona aracılık eden çete ise Ataşehir Tapu Müdürlüğü'nde çökertildi. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliler D.B., Ö.Ş. ve U.K.'yi sahtecilik gerekçesiyle tapuya girerken yakaladı.D .B. ile Ö.Ş. tutuklandı. U.K. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

sabah

medical termination of pregnancy how can i do abortion
kamagra super kamagrashop
cordarone kontrol cordarone bolus
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
cialis effet cialis forum
ventolin sprej ventolin doping

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.