Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya '15 Temmuzda Sokaklarda Olacağız'

ÇEKBİAD Genel başkanı Yücel Yalçınkaya, 15 Temmuz’u her zaman hatırlayacaklarını dile getirerek, o günün unutulmaması için 15 Temmuz Akşamı sokaklarda olacaklarını bildirdi.

15 TEMMUZDA SOKAKLARDA BÜYÜK TÜRKİYE VARDI, TÜRK MİLLETİ VARDI

Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği Genel başkanı Yücel Yalçınkaya "İnanıyorum ki bu menfur darbe ve işgal girişimi, şahit olduğumuz son darbe girişimi olacaktır. Çünkü bu ülkenin gerçek sahipleri, sokaklara, caddelere, meydanlara, tankların ve ağır silahların önüne çıkarak zorbalığa, vesayete, darbeye ve işgale geçit vermeyeceklerini en açık dille söylediler ve bu karanlık oyunu bozdular. 15 Temmuz gecesi sokaklarda Sünni-Alevi yoktu, Türk-Kürt yoktu, Çerkez-Roman yoktu. O gece meydanlarda sağcı-solcu, zengin-fakir, iktidar-muhalefet yoktu. 15 Temmuz'da tıpkı Çanakkale'de, İstiklal harbimizde olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek, tek bilek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen Büyük Türkiye vardı, Türk milleti vardı. " dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE YÂD EDİYORUM

Yücel Yalçınkaya “Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilen aziz milletimiz, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 15 Temmuz silahlı darbe girişimini bozguna uğratan aslan yürekli milletimizi, günlerdir sokakları meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını ortaya koyan vatandaşlarımızı teşekkür ediyorum. O gece ‘gün iradeye sahip çıkma günüdür’ diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyen milletimize şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’yi bu ihanet çetesi mensupları aracılığıyla, bu vatan hainleri vasıtasıyla tedip edeceklerini, devleti teslim alabileceklerini sanarak 15 Temmuz akşamı harekete geçenler, ertesi gün akşamı daha 24 saat olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin” dedi.

Yücel Yalçınkaya son olarak ÇEKBİAD olarak hain darbe girişiminin yıldönümünde ÇEKBİAD üyeleri ve STK’lar ile nöbette olacaklarını belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.