Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Belediyesi Zorlu Kış Günlerinde Gönülleri Isıtıyor

Sosyal Belediyecilik hizmetleri çerçevesinde yardıma muhtaç vatandaşlarına katkılarda bulunan Ümraniye Belediyesinin, 2006 yılından bu yana hizmet veren Halil İbrahim Sofrası Aşevi, geçtiğimiz yıldan bu yana Ümraniye Necip Fazıl Mahallesinde yardıma muhtaç vatandaşların sofrası için kaynamaya devam ediyor.

ÜMRANİYELİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR


İlçede yaşayan vatandaşlara her fırsatta destek olmaya devam eden Ümraniye Belediyesi, Halil İbrahim Sofrası Aşevi günlük 2 öğün ve 3 çeşit yemek hazırlayarak yüzlerce aileye hizmet veriyor.

Yemek yapamayacak durumda olduğunu bildiren herkese, gerekli tahkikakları yapmak kaydıyla yardım eli uzatan belediye aşevi ekipleri, her gün Ümraniye’nin her mahallesine de binlerce kişiye yemek hizmetini sunuyor. Belediye ekipleri, kimsesiz ve yoksul insanlar için sabahın erken saatlerinde işbaşı yapıyor.  

Yaptıkları bu hizmetle sosyal belediyecilik anlayışının gereğini yerine getirdiklerini belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nin ilçede yaşayan kısıtlı imkanlara sahip vatandaşlar için büyük bir sorunu ortadan kaldırdığını belirtti. “Her evde bir ocak tütsün, bir çorba pişsin istiyoruz” diyen Başkan Hasan Can, sözlerine şöyle devam etti:  “Bu noktada birçok kez gerek ayni gerekse nakdi yardımlar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Ancak malumunuz olduğu üzere evindeki erzakı pişiremeyen yaşlı, hastalıklı ve bedensel engelli vatandaşlarımız da mevcuttur. Ümraniye Belediyesi olarak söz konusu vatandaşlarımızı bu zahmetten kurtarmak istedik. Şu an hizmet vermekte olan Halil İbrahim Sofrası Aşevi ile bu konudaki görevimizi de büyük ölçüde yerine getirmiş olduk. Yaptırdığımız aşevi modern ve lüks niteliklere sahip. Her gün yemek dağıtımı yapan ekiplerimiz, belirlenen kişilerin kapılarına kadar gitmektedir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.