Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe Hamam, Hamam Sancaktepe, Çekmeköy Hamam, Hamam Çekmeköy, Ümraniye Hamam, Hamam Ümraniye, Sancaktepe Kulliye Hamam, İstanbul Külliye Hamam,

Kulliye Hamam İstanbul

Sancaktepe Emek Mahallesi mevkiinde, 10.000 m2 alan içerisinde 5.600m2 kapalı alana sahip 70 araçlık otoparkı bulunan sosyal yaşam alanımızda, Türkiye’nin en büyük hamamı konumunda olan geleneksel Türk Hamamında ritüelinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda Havuz, jakuzi, sauna gibi imkanlardan faydalanabilir, kafe ve restoranımızda lezzetlerimizle buluşabilir, alternatif tedavi merkezimizde sağlıksal problemlerinize çözüm bulabilirsiniz.

Siz keyifli vakit geçirirken, çocuklarınız da uzman eğitmenler eşliğinde kreş bölümümüzde eğlenceli bir gün yaşayabilirler. 

Adres: Emek Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:1 Sancaktepe / İstanbul

İletişim: 0216 451 93 93

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.