Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

ÇESADER'den Eğitim Günleri

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ÇESADER) ve Çekmeköy Belediyesi katkıları ile 18 Temmuz,25 Temmuz,1 Ağustos ve 8 Ağustos 2017 tarihlerinde Eğitim Semineri düzenleyecek.

Başkan Murat Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri Çekmeköy esnafına nasıl katkı sağlarız yönünde çalışmalarını sürdürüyor. 18 Temmuz, 25 Temmuz, 1 Ağustos ve 8 Ağustos Tarihlerinde düzenleyeceği Eğitim Günleri seminerinde , Müşteri Karşısına Çıkmaya Hazır mısın?, Pazarlığı Siz Yönetin, Finansal Okur Yazarlık ve Yapmak mı? Yönetmek mi? konularında  üyeleri bilinçlendirecek.  Yapılan Tüm Seminerlere katılan katılımcılara sertifika verilecek, Eğitimleri aynı zamanda ÇESEDER üyesi de olan Gökhan Akdoğan, Yakup Şahin ve Tamer Erer verecek.

Süslü bahçe Cafe Restoran da Eğitim günleri ile ilgili Basını bilgilendirme  toplantısı düzenleyen, ÇESADER  Başkanı Murat Tekin “ Eğitim ile esnafımız doğru yönde kendini yenileme ve ilerleme şansı yakalayabilir. Doğru bildiğimiz yanlışları görebilir, ben her şeyi biliyorum yanlış mantığı hepimize zarar veriyor. Düzenlediğimiz bu eğitim seminerleri güzel bir fırsat, Belediyemiz de bizi destekledi. Kendilerine  çok teşekkür ederiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.