Öne Çıkanlar leylek oto ekpertiz Beyaz Saray Davet Ve Balo Salonu çekmeköy engelliler kulübü cinayet

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Oto Ekspertiz, Ümraniye Oto Ekspertiz, Sancaktepe Oto Ekspertiz, Lider Otomotiv, Hasar değer kaybı, çekmeköy hasar değer kaybı, çekmeköy araç kiralama, çekmeköy oto tamir, Ercan görken,

Oto Ekspertiz Sektörünün Güvenilen Markası ve Computest  2.el araç  ekspertiz merkezi yetkili bayi  Çekmeköy Lider Oto Ekspertiz,

Araç sahibi olmayı hayal eden ve alacağı araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen pek çok kişi bu işi nasıl yapacağını bilmeden alacağı aracı doğru sanayiye götürerek ustaların göz ucuyla bakmasıyla karar verdiği geçmiş yıllar artık geride kaldı. Artık gelişen teknoloji ve imkanlar sayesinde ikinci el araç alacak kişiler oto ekspertiz hizmetlerini tercih ederek alacakları araçları tüm yönlerden incelenmesini yaptırarak almaktadır. Lider Otomotiv bünyesinde kurulan Çekmeköy Lider Oto Ekspertiz firması da bu alanda tüm müşterilerine doğru, tarafsız, kaliteli ve güvenli hizmetler veren ender firmaların başında gelir.

Hizmette Sınır Yok

Lider Otomotiv yönetim kurulu başkanı Ercan Görken “Eski model veya yeni model her türlü marka ve modele ait araçları son sistem ve ileri teknolojik ekipmanlar ile kontrol eden firmamız bünyesinde alanında uzman ve deneyimli personeller hizmet vermektedir. İş yoğunluğu ya da farklı sebeplerden dolayı oto ekspertiz yaptıracak vaktiniz yok veya gelemiyorsanız mobil oto ekspertiz hizmetimiz ile de bulunduğunuz yere gelerek alacağınız araç veya araçlara hızlı, güvenli, yansız ve şeffaf bir şekilde oto ekspertiz hizmetini ekonomik ve uygun fiyata alabilirsiniz.”dedi.

Çekmeköy Oto Ekspertiz.online

Ekşioğlu Mah. Şile Otoyolu 10. Sokak No:6

Çekmeköy-İstanbul-Türkiye

İletişim:  0216 312 36 36 – 0530 637 07 24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.