Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Koltuk Tamiri, Çekmeköy Koltukçu, Çekmeköy Koltuk Tasarım, Çekmeköy Elanor Koltuk, Çekmeköy Koltuk Bakım Onarım, Çekmeköy Koltuk,

Elenor Koltuk işinde uzman kadrosu ile modern ekipman ve geniş bilgi birikimini kullanarak, müşterilerine kaliteyi en hızlı sorunsuz olarak sunmayı sürdürüyor.

Elenor Koltuk Döşeme; müşterilerine her türlü döşeme, tamir ve imalat isteklerine hazır olup, değişik modeller üretmek ve mekânlar düzenlemek için, güvenilir alt yapısıyla görüş ve isteklerinize açıktır.

ÜCRETSİZ SERVİS İMKÂNI

Elanor Koltuk Döşeme Kurucusu Dursun Yılmaz “Koltuklarınız eskimiş, yıpranmış olabilir yenilemek ya da tamir ettirmek için tüm profesyonel ekibimiz ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yenileme ve baştan ihracat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Koltuklarınız ikinci bir şansı hak ediyor. Eski koltuklarınızı daha konforlu ve estetik görünüme kavuşturarak yaşam alanlarınızı kolaylaştırıp güzelleştiriyoruz. Ev ve iş yerlerinizden ürünlerinizi ücretsiz alıp yine ücretsiz olarak sizlere teslim ediyoruz. Firmamız koltuk döşemede ücretsiz ekspertiz (keşif) hizmeti de vermektedir. Tüm hizmetlerimiz müşteri beğendirme garantilidir. Koltuk konusunda yapabileceklerimiz siz değerli müşterilerimizin hayalleri ile sınırlıdır.

Adres: Çamlık mah. Başak Sok. No:16/A Çekmeköy /İSTANBUL 


Gsm: 0530 226 30 11 
 

Email: [email protected] 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.