Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy İmplant, İmplant Çekmeköy, Sancaktepe İmplant,İmplant Sancaktepe, Ümraniye İmplant, İmplant Ümraniye,  Çekmeköy Süperdent, Çekmeköy Diş,

Çekmeköy Superdent diş polikliniği  kurucusu aynı zamanda İtalya Marconi Üniversitesi İmplatoloji üzerine mastır yapan Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar İmplant ile ilgili bilinmeyenleri bize anlattı. 

İMPLANT YÜZÜNÜZDE DOĞAL GÖRÜNÜMÜ BERABERİNDE GETİRİR

Diş Hekimi Mehmet Akpınar, “Günümüzde doğal dişlere en yakın alternatiftir, İmplant yapılan diş, geleneksel köprü ve protezlere göre daha iyi konuşma ve çiğneme fonksiyonu sağlar. İmplant yöntemi yüzünüzde doğal bir görünümü de beraberinde getirir. Bugün implantın, 21. yüzyılda üzerinde en çok çalışılacak olan diş tedavi şekli olduğu anlaşılmaktadır. İmplant, eksik olan dişlerin fonksiyon ve estetiğini tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen ve uygun malzemeden yapılan yapay diş köküdür” dedi. 

ÇOK GENÇ HASTALARA İMPLANT UYGULAMASI TERCİH EDİLMEZ

Diş Hekimi Mehmet Aydın, İmplant vidaları belirli kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant konulması öngörülen bölgede, çene kemiğinin, bu implant vidasını kabul edecek yükseklik ve genişliğe sahip olması gerekmektedir. Varolan kemiğin kalitesi de implant başarısını etkileyen faktörlerden birisidir (Bakınız, İmplant Tedavisinin Uygun Olduğu Durumlar). Ayrıca tedaviden önce ve implant ağızda kaldığı sürece dişetlerinin tamamen sağlıklı olması gerekmektedir. Hastanın genel sağlık durumu iyi olduğu sürece implant uygulamasını engelleyecek bir üst yaş limiti yoktur ancak kemik gelişimi tamamlanmamış çok genç hastalara uygulanması tercih edilmeyebilir ifadelerini kullandı.

Adres: Mimar Sinan Mah. Mimar Sinan Cad. No. 17 Çekmeköy - İstanbul

İletişim : 0216 640 0094 - 0546 640 0094

http://www.superdent.com.tr/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.