Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ayses İşitme Cihazları, Ümraniye Ayses İşitme Cihazları, Ataşehir Ayses İşitme Cihazları, İşitme Cihazları Çekmeköy,

2006 yılında kurulan Ayses İşitme Cihazları Merkezi alanında deneyimli kadrosu ile hizmet sunmaya devam ediyor.

Ayses İşitme Cihazları Merkezi Ümraniye Ihlamurkuyu merkezli kurulmuş olup Çekmeköy Şahinbey Caddesinde bulunan satış ve uygulama ofisinde müşterilerini en iyi hizmeti sunmayı sürdürüyor.

Ayses İşitme Cihazları Merkezi; Odyolojik tetkikler, İşitme cihazı uygulama, evde işitme cihazı uygulaması ve satışı, işitme cihazları ile uyumlu kablosuz ürünlerin satışı, özel kulak kalıpları, yüzme ve gürültü için özel kulak tıkaçları, teknik servis hizmetleri, pil ve aksesuar satışı ve fabrika işitme taramaları gibi alanlarda deneyimli uzman kadrosu ile sorun odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürüyor.

Ayses İşitme Cihazlara Merkezi Kurucusu Ody. Ayfer Işık “ Çalışma prensibimiz hastalarımızın memnuniyeti üzerine kurulmuştur. Önceliğimiz hastalarımızın işitme kaybına uygun en doğru cihazı en uygun şekliyle sunmaktır. Merkezimizde işitme cihazı kullanması gerekenlere yönelik bire bir cihaz uygulaması yapılmakta ve tüm uygulamalar, işitme uzmanları tarafından bilgisayar destekli, kişiye özel olarak profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir.”dedi.

Odyometrist Ayfer Işık “Güçlü ekibimizle son teknolojiyi yakından takip ederek güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde işitme sektöründe insan odaklı, topluma ve çevreye duyarlı, işitme sektöründeki dünya standartlarının da üzerinde bir yaklaşımla, kullanıcıların hayatı duymalarını sağlayarak yaşam kalitesini ileriye taşımada öncü rol üstlenmektir.” dedi.

http://aysesisitmemerkezi.com/

Merkez

Alemdağ Cad. Kızılırmak İşhanı A blok No:281 Kat:1 D:15

Ümraniye / İstanbul

Tel – Fax: 0 216 612 85 90

Email: [email protected]

Şube Çekmeköy

Çamlık Mah. Şahinbey Cad. No:22 D:6

Çekmeköy / İstanbul

Tel – Fax: 0 216 641 93 25

Email: [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.