Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Beykoz Düğün Salonu, Beykoz Beyaz Saray Düğün Salonu, Beykoz Beyaz Saray Davet Balo Salonu, Kavacık Beyaz Saray, Kavacık Düğün Salonu,

Beykoz Kavacık’ta yeni açılan Beyaz Saray Düğün salonu her kesimin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Beyaz Saray Düğün salonu 1000 kişilik salon başta olmak üzere 600 kişilik 2 salon olmak üzere 3 salon ile hizmete devam ederek mutlu yuvaların mimarı olmak üzere kendine özgü tarzı ve şık kon sepi ile her kesimin beğenisini kazanmaya devam ediyor.  Kavacık Beyaz Saray düğün salonu, Beykoz beyaz Saray düğün Salonu gibi her kesimin kolayca ulaşabileceği beyaz saray düğün salonu Beykoz Kavacıkta hizmete başladı.

Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ustabaşı’nın yaptığı Beyaz Saray Düğün Salonları İstanbul Anadolu Yakasında örnek teşkil eden düğün salonları içerisinde en öne çıkanlar olarak sektöre ismini altın harfler ile yazdırmaya başladı bile. Beyaz Saray düğün salonu nerede, beyaz saray düğün salonuna nasıl gidebilirim, diyenler için Beykoz Kavacık merkeze gelmeleri yeterlidir diyen Mehmet Ustabaşı “Ulaşım için en kolayı biziz” dedi. 

Adres:  Orhan Veli Kanık Cad. No 57 Kavacık / İSTANBUL

İletişim: 0216 413 38 38 - 0532 291 75 52

http://beyazsaraydugundavetsalonu.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.