7 Haziran seçimi Allah’a şükür kazasız belasız bitti. Milletimiz iradesini gösterdi sonuçlar ortada artık seçim zamanı bitti geçim zamanı başladı..

7 Haziran Sonuçları Ak Parti 55.373, CHP 34,355, HDP 13,733, MHP 13,423 oy adı. Milletimiz iradesini sandığa giderek gösterdi. Diğer seçime giren partilerimizde halk nazarında hak ettikleri oyu almış durumda. Öncelikle alınan sonuçlar kurulacak yeni hükümet ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Ama alınan sonuçları da farklı pencerelerden bakarak masaya yatırmak gerek.

ÇEKMEKÖY’DE CHP BU ÇALIŞMA İLE 30-35 BİN OY ALIR DEMİŞTİM

Çekmeköy’de CHP’li bir arkadaşımla sohbet ederken “bizim 2015 seçimlerinde alacağımız oy 55 bin” demişti. Bende ona “CHP Çekmeköy’de 30-35 bin oy alır” dediğimde kızarak içtiği çayı yarım bırakarak masadan ayrılmıştı.

Bu analizi aslında tüm CHP’ye gönül veren herkes yapıyordu. En olumsuz sonuç beklentisi 40-45 bin olarak görüldüğünü kiminle sohbet edilir ise görmek mümkündü. Ama alınan sonuçlarlarda ise CHP 34,355 oy aldı 7 Haziran genel seçimlerinde.

CHP’NİN VAADLERİ VATANDAŞA ANLATILAMADI

CHP’nin seçim bildirgesi  emeklilere 2 maaş ikramiye, mazot 1.5 tl, öğrencilere 240 tl, tatilde askerlik gibi bir çok önemli çalışmaları ve vaatleri var iken 2014 yerel seçimlerinde 46,448 oy  alınmış iken bu kadar vaadler var olmasına rağmen 7 Haziran seçimlerinde 34,355’e düşmesinin bu işin sahada vatandaşa iyi anlatılamadığı ve başarısız bir seçim geçirildiği herkes tarafından konuşulmakta.

ÇEKMEKÖY’DE CHP’NİN OYU 35 BİN OLDUĞU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI

CHP’de Çekmeköy’de her kitleye toparlayıcı çalışmalarına yön vermesi gerekli. Hüseyin Avni Sipahi faktöründe olduğu gibi alınan 2009 yerel seçimlerdeki 34,355 oya adayın değil hepsi bizim oyumuz ve 2014 yerel seçimlerinde Seyfettin Yıldırım’ın  aday olduğu 46,448 oy aldığı seçimlerde CHP sadece kendi oyunu aldı adayın değil mantığı ile bakıldığında  Çekmeköy’de CHP’nin oyu 35.000 olduğu ortaya çıkıyor.

Bazen insanlar yanlışta olsa doğruyu göremeyerek çalışmalar yapar ise o kendi yanlışı ona doğru gibi gelirmiş. Örnek vermek gerekirse canlı yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak isterim.

9 MAYIS ORDULULAR ŞÖLENİNE CHP’DEN  ÜSTDÜZEY KATILIM OLMADI

9  Mayıs Ordulular Şöleni için CHP ilçe başkanlığına ben yönetim kurulumdaki arkadaşlarım ile davetiyemi ulaştırdım. Ve Çekmeköy Ordulular derneğimizin kapısının herkese açık olduğunu diğer siyasi partiler gibi sizlerinde her zaman derneğimizde program yapabilmeğinizi ve gecemize istediğiniz üst düzey siyasetçiyi getirebileceklerini sevgili ilçe başkanı Erdoğan Bozkurt’a ilettik. Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi ve eşine, Ordulu başkan olan Beşiktaş belediye başkanı Murat Hazinedar, Hüseyin Avni Sipahi, Eşi Mesudiye’li olan CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Ordu eski belediye başkanı o zamanlar vekil adayı şimdi milletvekili Seyit Torun başta olmak üzere herkesi Çekmeköy Spor Kompleksinde yapılacak olan 3. Ordulular Şölenimize davet ettik. Davetiyelerini ulaştırdık ve sağ olsunlar bizleri güzel karşıladılar. İkramlarını sundular ve biz oradan ayrıldık.

Ve gecemize sadece Çekmeköy CHP İlçe başkanı Erdoğan Bozkurt,belediye başkan adayı olan Ordulu hemşerimiz Seyfettin Yıldırım, Ataşehir belediye meclis üyesi Merdan Özer katıldılar.

İlerleyen saatlerde ise siyasi Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz konuşmasını yapar iken Ak Parti propagandası yapıyor diye salondan ayrıldılar. Dahası var ki inanılır gibi değil.Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi’nin eşi için 16 Mayıs’ta derneğimizde düzenleyeceğimiz kahvaltı programı ise ilçe tarafından iptal edildi. Neymiş efendim gecede yaşananlardan ötürü…

SİYASET BOŞLUK AFFETMEZ. SİZ YAPAMAZSANIZ BİRİLERİ O BOŞLUĞU DOLDURUR

Kılavuzu karga olanın burnu misali bir durum vardır ya aynen öyle bir durum içerisinde olduğunu belki zaman geçince insanlar anlar. Geceye 3 kişi yerine Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin, Ordu eski belediye başkanı CHP Milletvekili Seyit Torun gibi katılımcılarla birlikte 200-300 kişi ile o geceye katılım sağlanması daha iyi olmazmıydı diye sormak gerek sayın başkanlara..

Demek istediğim olay siyaset boşluk affetmez. Gitmediğin yer senin değil. Gitmediğim toplantı senin toplantın değil. Siyaset nefis yaparak egoları ile yön veren sanat merkezi değil. Senin hafif gördüğün toplantı ve gecelere insanlar tam kadro katılıyor. Onun için Ordulular Çekmeköy CHP kahvaltı programını iptal etti diye üzülerek yas tutmadı. Siyasetin malzemesi oy ise onu kazanmak için ikna etmekte emekten geçiyor..

Ben herkesin iyi niyetli olduğu kanaatindeyim. Gece gündüz davası için çalışanlar yüzlerce insanlar var. Bazen insanoğlunun elinde değildir yanlış yapmak… Bunlardan ders çıkarmak gerek..Eğer 48-49 bin oy 34-35 binlere düştü ise bizler nerede hata yapıyoruz. Bu giden oyların kimin oyu idi demek gerek. Bir işletmede sorgu mekanizması doğru çalışıyor ise sonuçlara ulaşmak kolay olur.

 

ciprofloxacin og alkohol ciprofloxacine ciprofloxacin hexal 500 mg
ciprobay ciprofloxacin ciproxin
feldene ampolla feldene ampolla feldene gel
i had an abortion dreamseed.nu abortion in new york
shot for alcohol cravings click ldn naltrexone side effects
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.