Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya ; Siyasette ben değil, biz demeden bir şey olmuyor

Çekmeköy Ak Partiden belediye başkan aday adayı olarak çalışmaları ile herkesin beğenisini kazanan Yücel Yalçınkaya Sivil Toplum Kurulu Temsilcileri ve Kanaat önderlerininde katıldığı 400 kişilik teşekkür programında bir araya geldi.Yalçınkaya önemli açıklamalarda bulundu. 

Çekmeköy'ün sevilen simalarından olan Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası derneği (ÇEKBİAD) başkanı Yücel Yalçınkaya Sivil Toplum Kuruluşları ve kanaat önderleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Yücel Yalçınkaya ; Beni bir gün olsun yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun" dedi. 

Önemli olan gönül makamlarıdır

Yücel Yalçınkaya konuşmasına şöyle devam etti ; Çekmeköy'de gerçekten hep birlikte güzel çalışmalara imza attık. Mevlam dan her zaman hakkımızda hayırlı olanı istedim. Çekmeköy belediye başkan aday adayı olduğum günden bu güne beni hiç yalnız bırakmadınız. Biz babamızdan başkan doğmadık başkan olarakta ölmeyiz. Önemli olan makam ve mevki değil. Önemli olan gönül makamlarıdır. 

Çekmeköy'de hep birlikte kocaman bir aileyiz

Çekmeköy bizim için artık memleketlerin ötesinde bir yer. Uzun yıllar burada yaşıyoruz. Burada çalışıyoruz. Ticaret yapıyoruz. Sizlerle komşuluk ve kardeşli yapıyoruz. Nüfusu gün geçtikçe artan acı ve mutluluğu bir arada yaşayan kocaman bir aileyiz. 

Siyasette ben değil, biz demeden bir şey olmuyor

Uzun yıllar siyaset yaptım. Ben siyasi hayatımda hep şunu öğrendim. Ben değil biz demediğiniz sürece hiç bir yere gelemezsiniz. Biz diyebilmek için herkesi kucaklamak gerek. Siyasi düşünceler yaşadığımız bölgelerde her zaman ikinci planda kalır. Öne çıkan ise bizim samimiyetimiz ve karşılıksız bir birimizi sevmekten geçmektedir. 

Bu gün bizleri buraya getiren bir birimize olan samimiyetimizdir

Kars, Sivas, Ordu, Erzurum, Tokat vb. tüm illerimizin temsilcileri ve kanaat önderleri olarak buradayız. Allah hepinizden razı olsun. Benim her zaman yanımda oldunuz. Size nekadar teşekkür etsem azdır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.