Öne Çıkanlar koku Otomobil ekmek badana araç

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya'dan davet ; 10 Kasım Cumartesi günü hep birlikte müracaatımızı yapacağız

Çekmeköy'de uzun yıllar yöneticilik yapan ve bölge halkının yakından tanıdığı bir isim olan Yücel Yalçınkaya Çekmeköy belediye başkan aday adaylığı açıklamasının ardından ilk resmi müracaatını 10 Kasım Cumartesi günü yapacak. 

ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLAN NEYSE ONU VERSİN 
Yücel Yalçınkaya uzun yıllar Çekmeköy'de oturan bir kardeşiniz olarak bu hizmet yoluna çıktım. Yıllardır komşuluk yaptık. Mutluluğu ve hüznü bir arada hep birlikte yaşadık. Şükürler olsun her zaman Çekmeköy halkı beni baş tacı yaptı. Bu işler nasip ve kısmet işidir. Mevlam hakkımızda öncelikle hayırlısı ne ise onu versin. Hz. Mevlana ne güzel söylemiş ; Nasip; İstenen değil, hep verilen...! Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den. Nasip değilse; senin olsa bile kayar gidermiş elinden.

NOT DEFTERİNİZE ŞİMDİDEN NOT ALIN. 10 KASIM CUMARTESİ 
Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy'de kanaat önderlerimizle yapmış olduğumuz toplantıda aday adayı olduğumu açıklamıştım. Şimdi ise inşallah resmi başvurumuzu yapmamız lazım. 10 Kasım Cumartesi günü müracaatımı yapacağım. Çok kıymetli Çekmeköy halkımızı 10 Kasım Cumartesi günü hep birlikte resmi başvurumuzu yapmak için davet ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.