Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Yalova Armutlu'da ; Şehitler ölmez vatan bölünmez sesleri yükseldi

Ülke genelinde bir çok yerde olduğu gibi Yalova Armutlu'dada Zeytin Dalı Hareketi ve terör örgütlerine karşı mücadele eden Silahlı Kuvvetleri ve Şehitler dualarla anıldı. Cuma namazı sonrasına namaz çıkışında halka Türk bayrağı dağıtılan programda Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez sloganları atılarak eller semaya yükselerek topluca dualar edildi. 

Sezer ; Allah devletimize güç kuvvet versin

Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer  "Ülkemizin bekası, bütünlüğü, güvenliği ve halkımızın huzuru için sınır komşularımızdan gelen tehlikeli terörist faaliyetleri bertaraf etmek ve milletimizin huzurlu bir ortamda yaşamasını temin etmek amacıyla  kahraman ordumuzca, ülkemizin güneyinde yer alan Afrin Bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek, operasyonlarda şehit olan yiğit mehmetçiklerimizi rahmet ve minnetle anmak, hali hazırda aralıksız devam eden operasyonlarda görev alan kahraman mehmetçiklerimize desteğimizi ifade etmek maksadıyla Armutlu halkı olarak tüm gücümüzle ve dularımızla yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla düzenlenen yürüyüş ve saygı etkinliği gerçekleşti. Bölge halkımıza milli konularda göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Allah devletimize güç ve kuvvet versin. Büyük destanlar yazan şanlı Ordumuzu Mevlam düşmanlarımızdan korusun. Şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyuoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyorum " ifadelerinde bulundu. 

Armutlu halkı olarak her zaman Askere gitmek için hazırız
 
Armutlu belediye başkanı Mehmet Birkan programda şöyle konuştu " Bizim bizden başka dostumuz yok. Allah askerlerimize, devletimize güç versin. Başarılı bir şekilde devam eden Zeytin Dalı Hareketinde inşallah güzel sonuçlar bizleri bekliyor. Bölgemizde bir koridor oluşturarak sınırlarımızı tehdit eden vatan hainlerine hiç bir zaman bu millet izin vermeyecektir. Söz konusu vatan ve millet olduğunda milli duyarlılığını ortaya koyan Armutlu halkı olarak ihtiyaç duyulduğunda devletimizden askere gitmek için emir beklemekteyiz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.