Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Yakup Erdem ; Üçyol halkı meralarına karşı tek yürek oldu

Mesudiye Kaymakamlığına topluca giderek şikayette bulunan Üçyol halkı mera arazilerinin satışına karşı çıkarak durdurulmasını istediler.. Üçyol Muhtarı Yakup Erdem "Üçyol sahipsiz değildir herkes haddini bilsin" dedi. 

İHALEYE YARIN AÇIK ARTTIRMA İLE YAPILACAK

7500 TL katılım ücretinin olduğu ve halka açık olarak yapılacak olan ihale 13 Temmuz Cuma günü yapılacak. 83 dönümlük mera arazisi için yapılacak olan ihaleye Üçyol halkı tepkili. Mesudiye kaymakamlığına giderek şikayette bulunan bölge halkı yetkililerden buna çözüm bekliyor. 

YAKUP ERDEM "ÜÇYOL HALKI SAHİPSİZ DEĞİLDİR. HERKES HADDİNİ BİLSİN"

Üçyol Muhtarı Yakup Erdem "Değerli Üç yollu hemşehrilerim ile bu gün Mesudiye kaymakamımızla görüştük. Şikayetlerimizi anlattık. Meydandüzü mevkine buna benzer bir iş yapıldı. 30 yıl 49 yıl Üçyol halkına ait olan yerler verildi. Bizler yetkililere sesleniyoruz. Her önüne gelene siz yer verirseniz bizim Üçyollu hemşehrilerimiz nasıl hayvancılık yapacak. Bizler Kızılpara olarak geçsede asıl mevkisi Sahanlı mevkisine kadar uzanan 83 dönümlük arazi ile ilgili babamın oğluda bu ihaleye girse ben buna karşıyım. Herkes tabiki de hayvancılık yapacak. Teşvik edilmesi gerek ama yangından mal kaçırır gibi nedir bu hayvancılık aşkı. Bu yer babalarından miras kalmadı. Üçyol halkının yeri ve her önüne gelen ben burayı gider devletten alırım diyemez. Bu Üçyol halkına ait olan yerin kararını Üçyol halkı verir. Bu anlamda herkes haddini bilsin. Üçyol halkının sahipsiz olmadığının da farkına varsın" ifadelerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.