Öne Çıkanlar leylek oto ekpertiz Beyaz Saray Davet Ve Balo Salonu çekmeköy engelliler kulübü cinayet

Bu haber kez okundu.

Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe Metrosu Ne Zaman Açılacak?

Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe Metrosu için heyecanla beklenen tarih belli oldu. Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe Metrosu"nun 29 Ekim"de açılması için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

İstanbul'un en yoğun trafiğine sahip hatlarından birisi olan Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe"de yaşayanların trafik ve ulaşım çilesini sona erdirecek olan Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe Metro hattının tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve duraklarda son rötuşların yapıldığı açıklandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yetiştirilmeye çalışılan hattın açılması sonrası bu güzergahtaki trafik ve ulaşım sorununun bitme noktasına geleceği belirtiliyor. Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe hattı açıldıktan sonra Sultanbeyli ve Taşdelen güzergahının yapım çalışmaları başlayacak ve hat kısa sürede Sultanbeyli"ye kadar uzatılacak. Buradanda hattın Kartal Metrosu ile birleştirilmesi bekleniyor. ÜsküdarÜmraniye Çekmeköy Sancaktepe Metrosu bittiğinde Sancaktepe"den binen bir vatandaş 45 dakika sonra Yenikapı Metro durağına ulaşabilecek.

ÜSKÜDAR ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY SANCAKTEPE METROSUNDA SÜRÜCÜ OLMAYACAK

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu Türkiye"nin ilk sürücüsüz metro hattı olacak. Test sürüşlerine Nisan ayında başlanan metro hattının 30 Ağustos"ta açılacağı açıklanmıştı. Vatandaşlarda büyük heyecana sebep olan açıklama 30 Ağustos açılışın gerçekleşmemesi sebebiyle büyük bir hayal kırıklığına sebep olmuştu.

ÜSKÜDAR ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY SANCAKTEPE METROSU KİRACILARI VURDU

Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe Metro hattı başta Üsküdar olmak üzere Ümraniye Çekmeköy veSancaktepe"deki kira fiyatlarını da uçurdu. Emlak ve gayrımenkul uzmanlarına göre kira fiyatları yüzde 20 ile 30 arasında arttı. Bu durumun kiracıları isyan ettirdiğini belirttiler.

ÜSKÜDAR ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY SANCAKTEPE METROSU UZUNLUĞU

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı 20 kilometrelik 16 istasyon, depo sahası ve depoya bağlanan 2 bin 750 metre tünelden oluşacak. 126 vagonun hizmet vereceği hatta 24 saat 2 bin 430 personel çalışıyor. Hatta 16 durak bulunmakta.

ÜSKÜDAR ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY SANCAKTEPE METROSU BAĞLANTI NOKTALARI

Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe metro hattıyla bağlantılı olacak ulaşım sistemleri ;

"Üsküdar İstasyonu"nda Marmaray hattıyla Avrupa Yakası"na,

Altunizade İstasyonu"nda yapımı planlanan teleferik hattı ve mevcut metrobüs hattına,

Çarşı İstasyonu"nda Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattına,

Dudullu istasyonunda ise Dudullu-Bostancı metro hattıyla bağlantı sağlanacak.

Kaynak: Projemlak

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyMetro Sancaktepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umraniyeden Biri 7 yıl önce

Yemeyin bizi kardeşim, en az 2 ay var daha! Bi halt da calismiyorlar görüyoruz

Avatar
İbrahim 6 yıl önce

80 yıl sonra açarsınız artık bukadar tembel bi sistem varken

Avatar
emrah 6 yıl önce

29 ekim dediler açılmadı 29 ekimde 1ay içerisinde üsküdardan yamanevlere kadar olan kısım açılacak dediler üzerinden 12 gün geçti hala 1 ay içerisinde açılacak diyorlar gelde inan sürücüsüz metroymuş keşke sürücülü yapsaydınızda bunca yıl boyunca insanlar trafikte mağdur olmasalardı

Avatar
alper 6 yıl önce

yeter artık insanları sürekli yanıltarak ümitlendirip sinir etmeyin. her gün üsküdardan kısıklıya davar gibi 40dk da gidiyorum. ki o istikamette benden daha uzun yolculuk yapanlar var. açın şu hattı açacaksanız..

Avatar
harun 6 yıl önce

bir ay içindede dendi bu bir ay nezaman bitecek bu metro sanırım hıç acılmayacak