Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi güvenlik Armutluda çilingir CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

Umut Akbulut’un oğlu Alparslan erkekliğe ilk adımı attı

Alparslan Akbulut’un erkekliğe ilk adımı attığı sünnet düğünü iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Çekmeköy’de bir düğün salonunda düzenlenen sünnete, Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Çekmeköy Ülkü Ocakları Başkanı Tahsin İnce, Cumhur İttifakı MHP Meclis Üyesi Adayı Alparslan Şahinoğlu, MHP ilçe teşkilatı üyeleri,  CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, İstanbul Üçyollular Dernek Başkanı Sedat Erdem, meclis üyesi adayları, muhtar adayları gibi siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Salona mehter marşı eşliğinde bozkurt işareti yaparak giriş yapan minik Alparslan, davetlileri selamladı. Tebrikleri kabul eden Akbulut ailesi pastayı oğulları Alparslan ile birlikte kesti.

Çekmeköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cenap Yağmur , “ Alparslanımızın sünnet toyuna katılım sağladık. Akbulut ailesine geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin. Sağlıklı, huzurlu, bereketli ömürler dilerim” şeklinde konuştu.

Takı merasiminden sonra davetliler hareketli şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Düğün boyunca konuklarla yakından ilgilenen Umut Akbulut ve eşi Melek Akbulut gazetemize yaptıkları değerlendirmede mutluluklarını dile getirerek, “ Bu mutlu günüzmüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz. Allah Alparslanımızın bu mutlu gününü bizlere nasip etti inşallah mürüvvetini de görürüz” dedi

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyMHPMHP Çekmeköy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.