Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de sokak ortasında pompalı saldırı

Ümraniye’de motosiklet üzerinde caddeye giriş yapan 16 ve 15 yaşlarında iki genç, ellerindeki pompalı tüfekle rastgele ateş açtı.

İsimleri H.B. ve B.M. olarak belirlenen saldırganların kurşunları o esnada yoldan geçen özel harekat polis memuru M.B.’nin omzuna ve yolun karşısına geçmeye çalışan bir başka vatandaşın bacağına isabet etti.

SALDIRGANLAR GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinden kaçan şüpheliler ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayda omuzuna 7 saçma isabet etmesi sonrası yaralanan polis memuru ve bacağından yaralanan vatandaş Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ümraniye'de sokak ortasında pompalı saldırı ViDEO

Ümraniye de sokak ortasında pompalı saldırı #1

"BİR ANDA SAĞA SOLA ATEŞ AÇTILAR"

Olaya ilişkin konuşan çevre esnaflarından Vedat Aksu, “2 genç motosiklet üzerinde geldiler. Ne olduğunu anlamadık. Bir anda motor üzerinden sağa sola pompalı tüfekle rastgele ateş açmaya başladılar. 4-5 el sıktılar. Polis memuru yaralandı. Bir tanesi de bana denk geldi. Sonrasında polis ekipleri geldi. Olaya müdahale ettiler. 15 yıldır burada esnafım ilk defa böyle bir olay görüyorum” ifadelerini kullandı.

Ümraniye de sokak ortasında pompalı saldırı #2

Ümraniye de sokak ortasında pompalı saldırı #3

Ümraniye de sokak ortasında pompalı saldırı #4

Ümraniye de sokak ortasında pompalı saldırı #5

Ümraniye de sokak ortasında pompalı saldırı #6

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.