Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Uğur Tarhan’ın “Yüzleşme” Kitabı Çıktı

Yüzleşme adını verdiği ilk kitabında birçok konuyu ele alan Av. Uğur Tarhan “10 yıldır yazdıklarım arasından seçtiğim YÜZ yazı ile kendi hikâyemizle YÜZLEŞMEK istedim” dedi.

Bu kitapta sana anlatmak istediğim çok şey var

Uğur Tarhan yeni kaleme aldığı ilk kitabı ile ilgili duygularına şöyle devam etti “Bu kitapta sana anlatmak istediğim şeyler var. 10 yıldır yazdıklarım arasından seçtiğim YÜZ yazı ile kendi hikâyemizle YÜZLEŞMEK istedim. Hayat paylaşınca güzeldir. Acıyı, sevinci, isyanı, sevgiyi paylaşmak için yazıldı bu kitap. Eğer bu kitaptaki bir yazı bile aklına, yüreğine dokunabilirse maksadımız hâsıl olmuş, muradımız gerçekleşmiş demektir” dedi.  

Gazeteci İsmail Saymaz Yüzleşme kitabı ile ilgili "Keşke haklı çıkmasaydık"

Aygan yayıncılıktan çıkan kitap hakkında Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz şunları yazdı: Sevgili Uğur Tarhan'ın 2008 yılından bu yana kaleme aldığı yazılarını okurken ayrı güzergahlardan aynı ideale yürüdüğümüzü gördüm. Son on yılda hukuk alaşağı edilirken, demokrasi git gide askıya alınırken, yurttaşlarımız adalet ararken ve işçilerimiz en insanlık dışı çalışma koşullarında ölüme gönderilirken; sevgili Uğur ve ben, farklı sözcüklerle benzer cümleleri kurmuş ve benzer itirazları dile getirmişiz. Kitabı bitirdiğimde; "Keşke haklı çıkmasaydık" diye kederlenirken, memleketimiz adına şu teselliyle kendimi avutuyorum: kaleminden kan damlayan değil, kaleminden kan veren bir yazar kazandık. Ne mutlu bize...

Uğur Tarhan Kimdir ?

1981 yılında Meral-Vehbi TARHAN çiftinin ilk çocukları olarak İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini Şişli Resneli Niyazi Bey İlköğretim Okulunda, lise eğitimini ise Kabataş Erkek Lisesinde tamamladı. Ardından, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Üniversite öğrenimi devam ederken -2003 senesinde- Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulundu. Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık stajını tamamladı. Askerliğini 2007 yılında Bingöl’de yaptı. 2008- 2011 yılları arasında MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2023 Lider Ülke Türkiye Platformu’nun kurucu başkanlığını yaptı. İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubunun kurucuları arasındadır. 2015 yılının Kasım ayından itibaren aktif olarak yer aldığı hukuki ve siyasi mücadele sürecinin sonunda kurulan İYİ Parti’nin kurucu üyeleri arasında olan Tarhan, serbest avukatlık yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.