Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Tüm Çekmeköylüler için maske dağıtımına başlandı

Çekmeköy Belediyesi Koronavirüs salgını sebebiyle ilçede yaptığı çalışmalara bir yenisini ekledi. Belediye tarafından oluşturulan  50 ayrı ekip ilçede sokak sokak, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara maskelerini teslim ediyor. ilçedeki tüm vatandaşlara dağıtılacak maskeler özel ambalajlar içinde vatandaşlara ulaşıyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Vatandaşlarımızın bu zor günlerinde hep yanlarında olduk.  Dezenfeksiyon işlemleri, sosyal yardımlar, sosyal medya kampanyaları, çocuklarımız ve gençlerimiz evlerinde sıkılmasın diye özel hazırlanan oyunlar, dergilerimizin dijital ortama taşınması ve 23 Nisan organizasyonu gibi bir çok farklı etkinlik ve çalışma yaptık. Önümüzde hali hazırda anneler günü için düzenlediğimiz bir çalışma var. Bugünlerde ise vatandaşlarımızın maske ihtiyacına yönelik bir çalışma başlattık. Ekiplerimiz özverili şekilde çalışıp tüm Çekmeköyü hemşehrilerimize ulaşma gayretinde. İlçemizin coğrafyası ve 250 bini aşkın nüfusu sebebiyle dağıtım biraz zaman alacak ama bu maske tüm vatandaşlarımıza ulaşacak inşallah,” dedi.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.