Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Sipahi, Seçim Öncesi Merkez Mahallesini Ziyaret Etti

Sabahın ilk saatlerinde Çekmeköylü berberlerle kahvaltıda buluşan Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, daha sonra soluğu Merkez Mahallesinde aldı. Merkez Mahallesi Serindere alt bölge mevkiinden esnaf ve vatandaş ziyaretine başlayan Sipahi, yine yoğun ilgili ile karşılandı. Sokak ve caddeleri tek tek dolaşarak halkın nabzını tutan Sipahi, daha sonra cuma namazına katılmak için programına ara verdi. Cuma namazı sonrası da Merkez Mahallesi üst bölge mevkiinden yürüyüşüne kaldığı yerden devam edip her sokağı karış karış arşınladı. 

Sokakta selamlaştığı vatandaşlarla sık sık sohbet edip fotoğraf da çektiren Sipahi, bir yandan da vatandaşlara projeleri hakkında bilgi verdi. 31 Mart’ı sabırsızlıkla beklediklerini belirten vatandaşlar ise ,”Sizi başkan yaptıracağız” diye Sipahi’ye söz verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.