Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

SİPAHİ, 5 YIL BOYUNCA MÜCADELEYE DEVAM EDECEK

Seçimlerin üzerinden sadece bir hafta geçmesine rağmen kendisine destek veren binlerce seveniyle buluşup 32 bin kalbe şükran toplantısı yapan DP Çekmeköy Adayı Hüseyin Avni Sipahi, yola devam ederek 5 yıl sonraki seçimlere hazırlanacaklarını ilan etti. Duygu dolu anların yaşandığı salonda hem ağlayıp, hem de ağlatan Sipahi, Demokrat Parti teşkilatından meclis üyelerine mesaj vererek; “5 yıl boyunca yerli, milli ve de vicdani hareket edeceksiniz. Çekmeköy’de adamı olanın değil Çekmeköylü olan herkesin işini çözmek için çalışacaksınız. Aksi hareket edenin Allah değil ayağını kafasını taşa değdirir” dedi.
Kendilerine oy veren 32 bin 46 seçmenin sorumluluğu ile gece gündüz demeden Çekmeköy için verdikleri sözlerin ve verilen sözlerin takipçisi olacaklarını kaydeden Sipahi, verilen her oyun namus olduğunu ve bu namusa devletin sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Günlerdir sayımın bitmek bilmediği İstanbul Büyükşehir seçimlerini işaret eden Sipahi; “İşte kargaşayı görüyorsunuz. Devlet vatandaşın namusuna sahip çıkmalı ve bu işi nihayete erdirmeli vatandaşın hakkı yerini bulmalı” diye konuştu.

Uzun ince bir yola çıktıklarını söyleyen Sipahi, “60 gün süren kampanyamız boyunca keşke daha fazla insanımıza ulaşıp, daha fazla anamıza, bacımıza derdimizi anlatsaydık, daha fazla gencimize, yaşlımıza çocuğumuza kendimizi ifade etseydik” diyerek daha fazla çalışmaları gerektiğini dile getirdi. Sipahi; “Güneş balçıkla sıvanmaz, hakikatler yok yolmaz, elbet bir gün güneş bu Çekmeköy’e doğacak ve o güneş sizler olacaksınız” şeklinde konuştu.

Kendilerine oy veren vermeyen tüm Çekmeköy halkına teşekkür eden Sipahi, Demokrat Parti Çekmeköy ilçe teşkilatının her zaman açık olacağını, yöneticilerin ve kendilerinin her daim görev başında olacağını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: “Mücadeleyi bırakmayacağız, kendimizi çok daha iyi anlatacağız ve 5 yıl sonra inanın zafer hepimizin olacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.