Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Sihirli Ormanın Güzel Çocukları Çekmeköy’de 

Sihirli Orman Anaokullarında “Çocuklar dil, motor becerileri, düşünme becerileri, kullanma ve tanıma becerileri oyun, sanat, dans, müzik, hareket ve başkalarıyla etkileşim kurarak geliştirilecektir. En önemlisi, çocuğunuz iletişim becerilerini geliştirirken ve genişletirken, özgüvenlerini geliştirir, yaratıcı olmayı öğrenirken ve okuma, yazma ve matematikle onlara yardımcı olan beceriler geliştiren etkin bir öğrenci olmayı öğrenecektir” diyen Okul kurucusu Özlem Çakar “Önemli olan Eğitimde kaliteyi sağlamaktır” dedi. 

4 Yaşındaki Çocuklar için Programımız bulunmakta

Özlem Çakar “Çocuklar okul öncesi eğitim kurumuna, genellikle dört yaşındayken gider. Bununla birlikte, Çekmeköy anaokulu dört yaşındaki çocuklar için anaokulu programları uygulanmaktadır. Çocuğunuzu, çocuk merkezleri, uzun günlük bakım merkezleri, topluluk anaokulları, bağımsız okullar ve az sayıda devlet okulları da olmak üzere çeşitli ortamlarda, finanse edilen bir anaokulu programına kayıt edebilirsiniz. Yerel yönetim, ana komiteler, topluluk organizasyonları, bağımsız okullar ve bazı devlet okulları da olmak üzere bu programlar uygulanır”

Kaliteli Okul Öncesi Eğitim Çok Önemli

Kaliteli bir okul öncesi eğitimi çocuklar için faydalı olacaktır. Çekmeköy   Anaokulumuz saatlerini artırmak ve farklı erken çocukluk ortamlarında programlara erişmek, bu yararı daha da arttırmaktadır. Kaliteli erken çocukluk eğitim programlarının, çocukların öğrenme, sağlık ve davranışlarını, yetişkinliğe uzanan olumlu etkilerle iyileştirdiğini uzmanlarca kabul edilir.

Uzman Kadromuzla hizmet vermeteyiz

Çekmeköy –Alemdağ  Sihirli Orman Anakulu olarak , okul aile işbirliğine verdiği önemle okul öncesi eğitimini danışmanlık hizmeti ile bütünleştirerek farklı bir yaklaşım sunmaktadır. Sihirli orman, eğitim anlayışı ve uzman kadrosu ile çocukların yaşama hazırlanması için evden sonraki ilk adrestir. Aynı zamanda diğer okul öncesi eğitim kurumlarından farklı olarak, çocukların yanı sıra “anne-baba eğitimi” ni de okul öncesi eğitim kavramının içinde değerlendirmektedir” ifadelerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.