Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Yıldırım gündeme dair merak edilen soruları cevapladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım basın mensupları ile bir araya geldi. Gündeme dair merak edilen soruları cevapladı.

"2019 seçimlerinde parti içinde ihanete uğradınız mı? " sorusuna cevap...

Basın mensuplarının bir çok soruyu sorduğu istişare toplantısında en dikkat çekeni ise "parti içerisinde ihanete uğradınız mı" sorusu oldu. Seyfettin Yıldırım ise; "benim parti tabanıyla hiç bir zaman sorunum olmadı. Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş ya da vermemiş bir çok insan bize çalıştı. Gece gündüz emek verdi. Öncelikle ben bu emektarların hakkını onlara ben teslim etmem laızm. O değerli kahramanlara ben gönülden kutluyor, teşekkür ediyorum. Lakin aday adayı olup aday olamadıktan sonra  ortalarda görünmeyenleri hiç bir seçim çalışması yapmayanları  ama söz konusu  meydanlara geldiğinde sanki büyük dava adamı görünenleri  ben toplumumuzun ve örgütümüzün taktirine bırakıyorum.  " dedi.

“40 yıllık ticaret hayatımda yüzlerce insanımıza ekmek kapısı oldum"

Aday olduğu dönemde kamuoyunda ticaretine ilişkin çirkin iddialarla yıpratılmaya çalışıldığını hatırlatan Seyfettin Yıldırım; “Hepsi geldi geçti fakat yapılanlar hiçbir zaman unutulmuyor. Kendi şahsi çıkar ve menfaatleri karşılanmadığında bize ve dolayısı ile partimize zarar verenler aslında Çekmeköy’ün geleceğine zarar verdi. 40 yıllık ticaret hayatımda yüzlerce insanımıza ekmek kapısı olmuş bir kişi olarak 2010 yılından bugüne Anadolu Kurumlar Vergisi mükellefiyim ve her yıl ödediğim vergiler sebebiyle bronz madalyayla ödüllendiriliyorum. Yerine getiremeyeceğim hiçbir taahhütte imza atmadım. Siyasette alavere dalavereyi beceremeyen biri olarak hayatıma devam ettim" dedi.

Benzin istasyonu için açıklama yaptı

Benzin istasyonu ile ilgili spekülasyonlara bir çok kez cevap verdiğini kaydeden Yıldırım; “Başından itibaren her işimiz yasal ve kanunlar çerçevesinde oldu. Aksilikler hiçbir zaman yakamızı bırakmadı ama bütün haklarımızı da kanuni çerçeveler ölçüsünde yıllarca mücadele ede ede kazandık. İşlerim ve şahsım için belediye başkanıyla 2014 yılı Mayıs ayında meclis üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinin dışında bir kez daha görüşmüşlüğüm, yan yana gelmişliğim, bir bardak çay içmişliğim yoktur. Düğünde cenazede merhabalığım vardır ve yan yana durmuşluğum dahi yoktur. Şahsımıza ait arsa üzerindeki benzin istasyonumuzu dere mutlak koruma havzası sorunu çözüldükten sonra planların iptali ve ortasından yol geçirilmesine kadar birçok sıkıntısını bir bir aştık ve gelinen noktada haklarımızı kanuni olarak elde ettik” dedi.

“Millet ittifakı için her çalışmada yer almak benim için onurdur”

Meclis üyeleri listesine ilişkin de konuşan Yıldırım; “2014 yılındaki adaylığımda yapılan meclis üyesi listesine fazla dahilim olmadı ancak 2019 yılındaki listeyi örgütümüzle liyakat esasına göre yaptık. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımız işinin ehli, donanımlı ve liyakat sahibi kişilerdir” dedi. Yıldırım, yeniden adaylık düşünüp düşünmediğine yönelik soruya ise; “Parti CHP’nin ve dolayısı ile Millet İttifakımızın Çekmeköy’de, İstanbul’da ve bütün Türkiye’de iktidar olması için değil adaylık hangi görev verilirse verilsin canla, başla, seve seve yapmaya hazırım. Millet İttifakı’nın daha da büyütülmesi ve tabanının genişletilerek Türkiye ittifakının kurulması adına her çalışmada yer almak benim için onurdur” dedi. Yıldırım, yerel basınla bundan sonraki süreçte de düzenli olarak biraraya gelerek Çekmeköy sorunları ve bölge siyaseti üzerine değerlendirmelerle kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğine söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.