Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Yıldırım Balparmak çalışanlarıyla buluştu

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala belediye Başkan adayları çalışma temposunu yükselterek ziyaret ve seçmenlerle buluşup projelerini anlatıyor ve oy istiyorlar. CHP Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım kendisine destek amacıyla Çekmeköy`e gelen CHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile beraber Çekmeköy Merkez Mahallesinde bulunan balparmak fabrikasına ziyarette bulunarak çalışanlarıyla bir araya gelerek projelerini anlattı. 

Balparmak çalışanlarına hitap eden Seyfettin Yıldırım;``31 Mart sabahı yeni bir güne başlamak için siz değerli emekçi kardeşlerimin desteklerini ve oylarınızı istiyorum. Bende işçilikten gelen bir kardeşiniz olarak sizlerin sorunlarını ve sıkıntılarını yakından bilen bir kardeşiniz olarak her zaman sizin yanınızda olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Mutlu bir Çekmeköy imar edeceğiz, bunu hep birlikte başaracağız ``dedi. Gamze Akkuş İlgezdi konuşmalarında ise `` Bu sıcak ortamda bizleri ağırlayan ve bizlerden ilgisini eksik etmeyen siz değerli emekçi kardeşlerime teşekkür ederim. Seyfettin Yıldırım beyden desteklerinizi esirgemeyin `` dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.