Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Sertif Yılmaz ; Mahallemizde kazanan dostluk ve kardeşlik oldu

Mahalle halkı tarafından Muhtarlığa tebrik ziyaretinde bulunan vatandaşlara teşekkür eden Sertif Yılmaz şöyle konuştu ; Allah hepinizden razı olsun. Mahallemiz için, ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun. 5 yıl mahallemize hizmet etmek için gece gündüz çalıştık. Eksiklerimiz tatbikîde olmuştur önemli olan o eksiklikleri görerek doğru işler yapmaktır. Bizlerde 5 yıl mahallemize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik.

MAHALLE HALKIMIZA DETEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Mehmet Akif Mahalle halkımıza şahsıma ve azalarıma 5 yıl daha görev vererek hizmet etme yolumuzu açmışlardır. İnşallah güzel işler yapmak için var gücümüze çalışacağız. Mahallemizde muhtarlık için aday olan arkadaşlarımızda oldu. Ben göstermiş oldukları sağ duyu için ben onlara da çok teşekkür ederim. Kavgasız ve gürültüsüz bir seçimi daha geride bıraktık. Seçimler hep gelir geçer kazanan dostluklar olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.