Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Selen Güzellik Merkezi Çekmeköy'de Açıldı.

Çekmeköy Mimar Sinan Caddesi üzerinde kapılarını açan Selen Güzellik Merkezi emsallerinden hayli iddialı...

"Güzellik iksirini uzaklarda aramayın." sloganı ile yola çıkan Selen Güzellik Merkezi ; Lazer Epilasyon ,İğneli Epilasyon,G5 Selülit Masajı, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı ve Gençleştirme, Profesyonel Makyaj ,Microblanding Kıl Tekniği ile Kaş ,Kaş Kontürü , 3D-6D Kirpik, İpek Kirpik, Protez Tırnak ,Manikür - Pedikür ,Depilasyon (Sir Ağda), Pilates ve Zumba gibi hizmetleri sizlerle buluşturacak.

Alanında uzman çalışanları ile  hizmet veren Selen Güzellik Merkezi kendini yenileyerek Çekmeköy'de hizmete girdi.

Selen Güzellik Merkezi sahibi  Tülay  BULUT ; " Bayan ve erkek müşterilerimizin  doğru uygulamalar ile sağlıklı ve kendilerini daha mutlu, özgüvenli hissettirecek kişisel bakımları ile , Selen Güzellik Merkezi ailesi olarak farkımızı ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Tamamı kendi alanında eğitimli profesyonel personeller ve son teknoloji ürünlerle hizmet veriyoruz." dedi. 

Kapsamlı bir güzellik merkezi olan Selen Güzellik Merkezi tüm güzellik tedavileri ile sağlıklı ve hijyenik bir ortamda Çekmeköy'de müşterilerini bekliyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.