Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Şeffaf Mutfak'ta Festival Hazırlıkları Başladı

Çekmeköy Belediyesi ve Sealed Air iş birliği ile iki yıldır sürdürülen Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler projesi kapsamında düzenlenen festivalin hazırlıkları başladı. İkincisi düzenlenecek olan Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali, eylül ayında belediye bahçesinde kurulacak festivalde alanında iki gün boyunca devam edecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Şeffaf Mutfak bayrağı almaya hak kazanan işletmelerin temsilcilerini bir toplantıda misafir ederek, festival içeriği ve hazırlıklarla ilgi bilgi paylaştı.

Toplantıda; Şeffaf Mutfak proje koordinatörü olan Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, festivale sponsor desteği sağlayan TÜRES Genel Sekreteri Yavuz Atik, Ömerli, Hüseyinli, Koçullu ve Sırapınar mahalleleri muhtarları da katılarak görev dağılımlarını belirlediler.

Festivalin detaylarının anlatıldığı sunumun ardından konuşan Başkan Poyraz, “Geçen yıl çok güzel geçen festivali, bu yıl üç gün olarak planladık. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi güvenli gıda konusunda farkındalık yaratacak etkinliklerin yanı sıra; çocuklar için oyun parkurları, farklı etkinliklerin yapılacağı atölyeler, köylerimizden getirilecek ürünlerin satılacağı köy ürünleri pazarı gibi herkesimden insanın bir şeyler bulabileceği bir etkinlik hazırlıyoruz. Bu alanda sizler için de özel bir bölümümüz olacak ve orada kendinizi tanıtma imkanı bulacaksınız” dedi.

Başkan Poyraz, "Çekmeköy olarak marka değerimizi çok yükselttik. Özellikle hafta sonları İstanbul’dan çok fazla ziyaretçimiz oluyor, insanlar bizim doğal güzelliklerimizde zaman geçirmek için Çekmeköy’ü tercih ediyorlar. Bu süreçte biz de işletmelerimize danışmanlık hizmeti vermek istedik ve bu proje ortaya çıktı. Genç arkadaşları gönüllü işletmelerimizi ziyaret ediyor, incelemeler yapıyor ve tavsiyelerde bulunuyor. Projede denetim var ama kesinlikle ceza yok; sadece daha iyiye ulaşmak için yol gösterme var” dedi.

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyçekmeköy Haber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.