Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de çatıya kaçan kumarbaz, telefonun çekmediğini söyledi

Sancaktepe'de Ahlak ve Kumar Büro Amirliği tarafından, kumarhanelere yönelik operasyon düzenlendi.

İlçedeki bir teras kat dairesinin kumarhaneye çevrildiği belirlendi.

Sarıgazi Mahallesi Ördek Sokak'ta bulunan adres, bir süre ekipler tarafından takibe alındı.

AKŞAM SAATLERİNDE BASKIN YAPILDI

Polis ekipleri, binaya akşam saatlerine doğru çok sayıda kişinin giriş yaptığını belirledi. Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle saat 21.30 sıralarında daireye baskın yapıldı.

BÜFEDEN SERVİS YAPILDIĞI GÖRÜLDÜ

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, içeri girdiklerinde yaklaşık 50-60 metrekarelik dairenin onlarca insanla dolu olduğunu gördü. İçeride bulunanların para karşılığı tombala oynadıkları tespit edildi. İçerde kurulan bir büfeden, kumarbazlara yemek ve içecek servisi yapıldığı görüldü.

 

KUMARBAZ ÇATIDA YAKALANDI

Polisin baskını sırasında ilginç bir olay yaşandı. Teras katından kontrol için çatıya çıkan bir polis, elinde telefonla konuşan bir kişiyle karşılaştı. Kumarbaz "Ben kumar oynamıyordum. Telefon çekmediği için çatıya çıkmıştım." diyen kumarbaz da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin, polisin içeri girmesiyle birlikte çatıya kaçtığı, telefonla konuşuyormuş gibi yaparak damda ekiplerin gitmesini beklediği tespit edildi.

CEZA YAĞDI

Yapılan baskında içerde bulunan 42 şüpheliye, kabahatlar kanunun 34.maddesi gereği 76 bin 398 bin lira para cezası kesildi. İçerde bulunan tombala makinesi ve oyun pullarına polis tarafından el kondu. Kumarhaneyi işlettiği iddia edilen Pehlivan B.(51) hakkında adli işlem başlatıldı.

Sancaktepe de çatıya kaçan kumarbaz, telefonun çekmediğini söyledi #1

Sancaktepe de çatıya kaçan kumarbaz, telefonun çekmediğini söyledi #2

Sancaktepe de çatıya kaçan kumarbaz, telefonun çekmediğini söyledi #3

Sancaktepe de çatıya kaçan kumarbaz, telefonun çekmediğini söyledi #4

Sancaktepe de çatıya kaçan kumarbaz, telefonun çekmediğini söyledi #5

Sancaktepe de çatıya kaçan kumarbaz, telefonun çekmediğini söyledi #6

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.