Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

SAMİM (ÇEKSEM) Serbest Meslek Mensupları Derneği’nden Çekmeköy’de bir ilk!

SAMİM (ÇEKSEM) Serbest Meslek Mensupları Dernek Başkanı Av. Erman Çalışkan,  içerisinde sinema, tiyatro, konferans salonu, kütüphane, 2 derslik, 2 meslek mensupları için 2 çalışma ofisi ve 350 kişilik toplantı ve davet salonu bulunan yeni dernek binasını basın mensupları ve misafirlere tanıtımını yaptı.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren SAMİM (ÇEKSEM) Serbest Meslek Mensupları Derneği, yenilenen yüzüyle 23 Şubat 2019 Saat: 14:00 ‘da yeni yerinde hizmete açılacak. Dernek Başkanı Av. Erman Çalışkan, “ SAMİM (ÇEKSEM) Serbest Meslek Mensupları Derneği olarak büyük bir yenilikten geçiyoruz. Derneğimizi yenileyerek modern bir hale getirmeyi ve yaşadığımız bölgeye en güzel hizmetlerin gelmesini arzu ediyoruz. Bu sebeple geliştirdiğimiz projemize start veriyoruz. Projemiz dahilinde içerisinde sinema, tiyatro, konferans salonu, kütüphane, 2 derslik,2 meslek mensupları için çalışma ofisi ve 350 kişilik toplantı ve davet salonu bulunmakta. Büyük beğeni toplayan projemiz Allah’ın izniyle 6 ay içerisinde tamamlanacak. Dernek Genel Kurulları, dayanışma geceleri ve toplantılar için ilçedeki tüm derneklerimiz bu merkezdeki tüm imkânlardan ücretsiz yararlanabilecekler. Derneğimiz bünyesinde bulunan Galeri SAMİM ‘de Başkan yardımcımız ve genel sekreterimiz, sanatçı, müzik eleştirmeni, iletişim akademisyeni Dr. Funda Lena Nazik yönetiminde resim, seramik, çini, şiir vb. sanat dallarında ev sahipliği yapacağız. Galeri SAMİM’e eserlerini hediye eden Çiğdem Tülay’a, yazar-şair- ahşap oymacısı Mustafa Işık’a, seramik ve çini sanatçısı Akar Çevik’e,  projede yer alan emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  Serbest meslek mensuplarını, sanatseverleri ve tüm vatandaşlarımızı 23 Şubat Cumartesi Saat: 14:00 ‘daki dernek açılışımıza bekliyorum” dedi.

Hüseyin Avni Sipahi’den ziyaret

SAMİM (ÇEKSEM) Serbest Meslek Mensupları Derneği basın toplantısı sırasında,  Çekmeköy DP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi’de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek dernek ve galeriyi gezerek fikir alışverişinde bulundu. Dernek Başkanı Av. Erman Çalışkan’ın gönüllere dokunan hizmetlerini taktir eden Çekmeköy DP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, 7 yıl önce açılışını gerçekleştirdiği bu derneğin her zaman yanında olduğunu belirterek serbest meslek mensuplarına ve sanata verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.