Öne Çıkanlar Otomobil ekmek araç koku badana

Bu haber kez okundu.

Ramazan Zengin Kuaför Salonu Çekmeköy’de

Ramazan Zengin Kuaför Salonu Çekmeköy’de

Çekmeköyde kısa süre önce açılarak hizmete giren Ramazan Zengin Kuaför ve Güzellik Salonu her kesimin beğenisini şimdiden kazandı.

Kuruculuğunu sektörde uzun yıllar tecrübe ve donanıma sahip olan kendi ismini taşıdığı bir markayı bölgede kısa sürede çalışmaları ile iz bırakan Ramazan Zengin yaıyor. Ramazan Zengin Kuaför ve Güzellik salonunun diğerlerinden bir farkı ise kadın erkek hizmeti bir arada vermesi..

KADIN ERKEK HİZMETİ VEREN KUAFÖR SALONU

Evet kadın ve erkek hizmet veren Ramazan Zengin Kuaför Güzellik Merkezinde hizmette sınır yok. Siz eşinizi beklerken erkekler saç tıraşı ve sakal tıraşı oluyorsunuz. Gerek tasarımı ve bir birinden özel renklerin bir araya gelerek bir konsept oluşturduğu Ramazan Zengin Güzellik salonunda güler yüzlü ve uzman ekip müşteri memnuniyetli çalışma ruhunu ortaya koyuyor.

BİR KAHVE İÇMEYE BEKLERİZ

Kuaför Salonu kurucusu Ramazan Zengin “Bizim için önemli olan memnuniyet. O olmadan hi bir şey olmaz. Bizde sistem işimizi çok iyi yaptığımızı başkalarına biz değil bize gelen müşteriler başkalarına anlatır. Bize bir kahve içmeye geldiğinizde bizim farımızı görürsünüz” ifadelerinde bulundu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.