Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Ordulular Çekmeköy'de Üçyollular gecesinde bir araya geldi

Çekmeköy'de mülklerini alarak kısa sürede kendilerinden söz ettiren İstanbul Mesudiye Üçyollular Derneğinin birlik ve beraberlik gecesi görülmeye değer oldu. 

İş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği gecede konuşma yapan İstanbul Üçyollular Derneği kurucu başkanı Sedat Erdem "Allah birliğimizi daim etsin. Mevlam güzel işler yapmayı nasip etsin. Bu gün burada siz değerli bir birinden kıymetli değerler bir olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluk bize yeter" ifadelerinde bulundu. 

Mesudiye belediye başkanı İsa Gül 

Gecede konuşma yapan Mesudiye belediye başkanı İsa Gül "Ben İstanbul'a geldiğimde memleketimin sıcaklığını memleketimin insanları ile bir araya geldiğimde görüyorum. Ne kadar mesafeler uzak olsakda gurbette hemşehrilerimizin sıcaklığı bizleri mutlu ediyor. Çok güzel başarılı projelere birlikte imza attık. İnşallah sizlerinde desteği ile atmaya da devam edeceğiz" dedi. 

Siyasiler ; Orduluların desteği önemli

Çekmeköy belediye başkan adayları Çekmeköy DP belediye başkan adayı Hsüeyin Avni Sipahi, Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım ve Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Fatih Sırmacı, Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı, Cumhur ittifakı meclis üyesi aday Alpaslan Şahinoğlu konuşmalarında "Orduluların Çekmeköy'de destekleri çok önemli. Orduluların desteklerine talibiz diyerek 31 Mart yerel seçimlerinde destek istediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.