Öne Çıkanlar Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi anneler günü Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ?

Bu haber kez okundu.

Muhtar Turgay Bozkurt göreve devam dedi

2009 yılında Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde abisinden aldığı muhtarlık görevini mahalle sakinlerinin sevgisini kazanarak sürdüren Turgay Bozkurt, girdiği seçimlerde mahalle sakinlerinin oylarının büyük bir kısmını alarak yeniden Hamidiye Mahalle Muhtarlığına seçildi.

Mahalle sakinlerinin verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Turgay Bozkurt gazetemize yapmış olduğu açıklamalarda, “ 2009 yılında abimin aday olmayacağını açıklamasının ardından mahalle sakinlerinin yoğun ısrarları üzerine mahalle muhtarlığına aday oldum ve üçüncü dönemde de  % 70’lik bir destek ile beni tekrar mahalleme hizmet edebilme fırsatı verdikleri için mahalle sakinlerime ve bu seçim sürecinde yanımda olan dostlarıma, arkadaşlarıma kısacası oy veren vermeyen ayrımı yapmadan herkese teşekkür ederim. Bu zamana kadar insanlar arasında ayrım gözetmeden herkesin sıkıntısını gidermeye, derdine derman olmaya çalıştım. Mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgilendim. Beş yıllık görev sürem boyuncuda yine aynı ilkelerimle hizmet etmek için elimden geleni yapacağım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.