Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Miss Neshe Gelinlik Ve Moda Evi Açıldı

Çekmeköy Şahinbey Caddesinde Neşe Aydın tarafından hizmete açılan Miss Neshe Gelinlik göz kamaştıran gelinliklerinin yanı sıra, kına ve nişan koleksiyonu ile de evlenecek olan genç kızların ilgi odağı olmaya şimdiden aday.

Miss Neshe Gelinlik Moda Evinde gelinliklerin yanı sıra nişanlık, abiye, kına kostümleri ve bunların aksesuarlarının bulunduğunu dikkat çeken Neşe Aydın, satışların yanı sıra kiralama imkânı da sunduklarını söyledi.

Yeni işyerinde mutluluğa giden yolda merdiven olmak istediklerini anlatan Neşe Aydın “ Oldukça iddialıyız, genç kızların hayallerini süslemek amacıyla buradayız. İnsanlara aslında gelinliği değil, evlilikte ne gibi şeyler yapılır onu anlatmak için buradayız. Ondan dolayı böyle bir mağaza açmaya karar verdik. Artık Çekmeköylüler düğün alışverişi için çok uzaklara gitmeyecekler, Gerek gelinlik gerekse de nişanlık kıyafetlerinde bol çeşit, uygun fiyat ve kalite hedefiyle bunları müşterilerimize sunacağız, İşyerimizde gelinlik, nişanlık, abiye, kına kostümleri ve bütün bunların aksesuarlarını hem sıfır olarak alınabiliyor yada kiralanabiliyor, ayrıca müşterilerimize özel dikimlerimizde mevcuttur. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.