Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

MHP’den aday adayı olan; Hasan Erdoğan ve Recep Saymaz iddialı konuştu

2019 yerel seçimleri Çekmeköy’de hız kazandı. Çekmeköy’de ilk seçim çalışmalarının startını veren Çekmeköy MHP aday adaylarını görücüye çıkarmaya başladı. Çekmeköy MHP’den meclis üyesi aday adayı olan Hasan Erdoğan ve Recep Saymaz’ın aday adaylığı tanıtım programında partililerle buluştu. Yerel basınının da katıldığı programda 2019 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de kazanan MHP olacak vurgusu yapıldı.

Önemli olan Ülkücü iradenin zafer kazanmasıdır

Tanıtım programında konuşma yapan meclis üyesi aday adayları Hasan Erdoğan ve Recep Saymaz konuşmalarında birlik beraberlik mesajı verdiler. 2019 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de kazanan MHP olacak ve gece gündüz dava arkadaşlarımız ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda hizmet için gönül seferberliği yapan ve partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımız ile omuz omuza vererek çalışacağız. Bizler için listelerde yer almamız yada almamamız önemli değildir. Önemli olan Ülkücü iradenin zafer kazanmasıdır ifadelerin de bulundular.

Cenap Yağmur “Çekmeköy’de 3. Hilal sancağımız dalgalanacak”

Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur selamlama konuşmasına şöyle devam etti ; Allah birliğimizi daim etsin. 2019 yerel seçimleri yaklaştı. İnşallah hep birlikte ülkücü iradenin tecelli etmesi için durmadan çalışacağız. Bu akşam bizleri bir araya getiren ve Çekmeköy MHP’den meclis üyesi aday adayı olan Hasan Erdoğan ve Recep Saymaz kardeşlerime mevlam çıkmış oldukları yolda yar ve yardımcıları olsun. Bizler büyük bir aileyiz.İnşallah aziz milletimiz 2019 yerel seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Çekmeköy’dede gerekeni yapacaktır. MHP ülkemizin her zaman çimentosudur” dedi.

Tanıtım programında Çekmeköy MHP’den belediye başkan aday adayları olan Cüneyit Ilgın ve Gökhan Balcıda kısa selamlama konuşmaları yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.