Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Mhp'li Kadınlardan Yerel Seçim Atağı

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) ve eski  İstanbul Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başka Yardımcısı Av. Gülbeyhan Saylağ 2019'un Mart ayında yapılacak yerel seçim hazırlıklarına yoğunlaştıklarını ve partili kadınların bu süreçte aktif rol alacağını belirtti.

MHP MYK Üyesi Saylağ  yerel seçimler için teşkilattaki kadınların ev ziyaretleri, kadın esnaf ziyaretleri, kadın dernekleri ziyaretler kısacası kadınların bulunduğu tüm ortamlarda bulunarak  partimizin  Türkiye'nin çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili proje ve çalışmalarını kadın seçmene anlatacağını, kadınların sorunlarını dinleyip, onların sorun ve dertlerini teşkilatlarımız aracılığı ile genel merkeze iletileceğini ifade etti.

24 Haziran Seçimlerinin hemen ardından çalışmalara başladıklarının altını çizen MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK)  Av. Gülbeyhan Saylağ il ve ilçelerdeki kadın kollarının hedeflerini ortaya koyarak yola çıktıklarını, bu doğrultuda MHP Genel Merkezi’nin belirlediği program çerçevesinde hazırlıklarını sürdürdüklerine dikkat çekti.

MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay’ın başkanlığında sürekli istişare toplantıları yaptıklarını belirten MYK üyesi Av. Gülbeyhan Saylağ MHP’li kadınların ülke genelinde, 5 milyon kadının kapısının çalınacağını söyledi, Saylağ geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi 2019 yerel seçimlerinde de MHP’li kadınlara büyük görevler düştüğüne dikkat çekerek, çalmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacaklarını belirterek şöyle devam etti:

"MHP Kadın Kolları 2019 yerel seçimleri için 5 milyon kadının kapısını çalmak için yola çıkıyor. İstanbul'da da kadınlar ile yüz yüze görüşmeler yapmayı planlıyoruz. Dinleyeceğiz, dertleşeceğiz, anlatacağız. Sıkılmadık el, temas kurulmadık göz, dokunmadık gönül, aranmadık telefon bırakmayacağız, 5 milyon kadın neredeyse 5 milyon aile yapar. Her bir il ve ilçe kadın kollarımızın hedeflerini belirledik. Bu seçim, kadınlarımızın seçimi olacak. Lider Devlet Bahçeli 'nin kadınların siyasetin her noktasında yer alması ve önündeki engellerin kaldırılması anlayışı ve talimatı doğrultusunda kadınları yüreklendirdiğini vurgulayan Av. Gülbeyhan Saylağ MHP'li kadınların bu yıl itibarıyla hayata geçireceği "50. Yılında Kadın Eliyle 50 Proje"nin de Türk kadın hareketinde önemli yere sahip olacağını belirtti.

Gazetemize özel açıklamalar yapan MHP MYK Üyesi  Av. Gülbeyhan Saylağ ; “İnşallah bu dönemde kadın belediye başkanlarımız da olacak. Kadın aday adaylarımız var, belediye başkanı aday adayları İl meclis üyesi aday adayları  ve encümen aday adaylarımız bulunmakta   genel başkanımızın bunlar değerlendirmeye alacağına inanıyorum. Yeter ki onlar gelip başvursunlar" dedi.

24 Haziran seçimlerinde Sayın liderimiz Devlet Bahçeli kadınlarımız konusunda ayrı bir yol güzergâhı tayin etmişti. Son yaptığımız istişare toplantımızın ardından Genel Başkanımız yine 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde kadın adaylarımıza öncelik vereceklerini, destek olacakları noktasında altı çizilir cümleler kurmuştur. Hatta o toplantıda, ‘Kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün" diye sloganımıza “MHP yürüsün” diye bir cümle daha eklemiştir. Kadınların güçlü olduğu bir Milliyetçi Hareket Partisi’nin daha başarılı olacağı konusuna gönderme yapmıştır. Kıymetli Genel Başkanımız teşkilatlarımızla yaptıkları hemen hemen her toplantıda kadın vurgusu yapmaktadır.  Tabi biz de kadınlarımızın cesaretli olmalarını, Milliyetçi Hareket Partisinin kapılarının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha belirtmek istiyoruz. ''Türk Kadınının Siyaset Yapacağı Tek Parti MHP'dir.

Bu çağrımıza kulak veren kadınlarımız sadece belediye başkan adaylığı değil, meclis üyeliği ve hatta partimizle birlikte olup muhtar adayı olmak konusunda bile harekete geçmiştir. Çok güzel geri dönüşler olmaktadır. Davetimize icabet edilmesi bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. MHP 31 Mart'tan büyük bir başarı ile çıkacak Büyük Türk Milleti Milliyetçi Hareket Partisinin Üretken Belediyelerinin hizmetlerine kavuşacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.