Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana Otomobil

Bu haber kez okundu.

Metin Çoban Çamlık Mahallesinden muhtar adayı oldu

Çekmeköy’de uzun yıllardır inşaat işleri ile uğraşan Çobanoğlu İnşaat yönetim kurulu başkanı Metin Çobanoğlu Çekmeköy Çamlık Mahallesinden Muhtar adayı oldu. Metin Çoban Çekmeköy Haber Gazetemize yapmış olduğu açıklamada “30 yıldır Çamlık mahallesinde oturan bir kardeşiniz olarak muhtar adayı oldum. Mevlam hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

ÇAMLIK MAHALLESİNDE 30 YILDIR GEÇEN ÖMÜR

Metin Çoban şöyle devam etti; 30 yıldır Çamlık mahallemizde ikamet ediyorum. Çekmeköy’ün çamurlu yollarında yürüdük elimizde bidonlarla çeşmelerden su doldurduğumuz günleri çok iyi hatırlıyorum. Mahallemizde bir çok komşumuzun acısını ve mutluluğunu birlikte paylaştık. Yıllardır Çamlık mahallesinde ikamet eden bir kardeşiniz olarak bende mahallemize hizmet noktasında varım diyerek muhtar adayı oldum. Tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

METİN ÇOBAN KİMDİR?

Metin Çoban 1966 Ordu Aybastı’da doğdu. İstanbul’un taşı toprağı altın diyerek yapılan gurbet yolculuğunda Çekmeköy’e gelerek inşaat işleri ile uğraştı. Çekmeköy’de kurmuş Çobanoğlu İnşaat olarak bir çok inşaat projelerinde yüklenici oldu. Sivil Toplum Kuruluşlarında ve sosyal çalışmalarda her zaman aktif görev aldı. Günümüz teknolojisinde ve yaşam koşullarımızda öncü olan “Eğitim ve Gelişim” konulu seminerlerine katılarak sertifika aldı. Çekmeköy’de bulunan köy ve ilçe derneklerinin çatı derneği olan Çekmeköy Ordulular derneğinde başkanlık yapmakta olup 30 yıldır Çekmeköy’de ikamet eden işadamı Metin Çoban evli ve 4 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.