Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana Otomobil

Bu haber kez okundu.

Mahzen Cafe; Çekmeköy’de  hizmete girdi

 Çekmeköy şahinbey caddesinde açılışı gerçekleşen Mahzen Cafe herkesimin ilgi odağı olmaya başladı.Şık ve zarif gözü yormayan tasarımların dekor olarak uygulandığı ve eşsiz lezzetlerle müşterilerini buluşturan mahzen cafenin açılışına ilgi büyük oldu.

Açılışı dualarla yapılarak kurdele kesildi

Açılış Programına MHP Çekmeköy ilçe başkanı Cenap Yağmur, Ak parti meclis üyesi Rıdvan Vural, CHP meclis üyesi İlhan Bayram ,birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bölge halkı katıldılar.Açılışta konuşma yapan Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur ’’Allah hayırlı uğurlu eylesin genç kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum böyle bir mekanı Çekmeköy’e kazandırdıkları için ayrıca teşekkür ediyorum ''dedi.

Bir kahvenin kırk yıl hatrı vardır sizleri kahve içmeye bekliyoruz

İşletmeciliğini Çekmeköy'de uzun yıllar ikamet eden Mahmut Atıl ve Selçuk Sarıkayanın yaptığı Mahzen Cafe'de açılış sonrasında katılımcılara birbirinden lezzetli ikramlarda bulunuldu.İşletmeci Mahmut Atıl;Güzel bir mekan oldu bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz.Tüm dostlarımızı,kardeşlerimizi bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır sözüne bilayen kahve içmeye bekliyoruz ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.