Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Lider Otomotiv Yenilenmiş Filosuyla 2020’ye Hazır

2020 model yenilenmiş araç filosunu bünyesine katarak kalite çizgisini korumaya devam eden Lider Oto, hemen her marka ve segmentteki geniş araç yelpazesiyle tüm müşterilerine uygun hizmet sunuyor. Çekmeköy Taşdelen’de bulunan Lider Otomotiv’in temelleri 1995 yılında atıldı. 25 senelik deneyim ile en iyi ve en kaliteli hizmet anlayışı sayesinde hızla büyüyerek sektörün seçkin kurumlarından biri haline geldi. Oto Araç Kiralama olarak başlayan ve “başarı asla tesadüf değildir” sloganı ile sektöre ismini altın harflerle yazdıran Ercan Görken, modern hayatın getirdiği ve sektörün alternatif ihtiyaçlarının öne çıktığı her alanda hizmet kalitesini artırarak yoluna hızla devam etmektedir.

Geniş Hizmet Anlayışıyla Lider Oto Yanınızda

Lider Otomotiv, araç kiralamanın yanında otomotiv sektörüne dair her türlü işinizi anında çözüme kavuşturma imkanı da sağlıyor. Online Ekspertiz hizmetiyle satın almak istediğiniz aracın tüm bilgileri istediğiniz zaman mailinizden ulaşılabilir hale geliyor. Bunların yanı sıra; Oto Araç Kiralama, Hasar Değer Kaybı, Oto Alım Satım, Sigorta Şirketleri ile anlaşma, Hasar Onarım Merkezi gibi tüm hizmetleri 1000 m2 kapalı alan 1000 m2 açık alan olmak üzere kurmuş olduğu tesiste, alanında uzman ve tecrübeli kadrosuyla hizmet veriyor.

Hayalinizdeki Araca Binmek Çok Kolay

Ekonomik koşullar nedeniyle hayalindeki lüks araca binemeyenlere bu fırsatı sağlayan Lider Oto Araç Kiralama, 24 saat açık havalimanı araç kiralama şubesi ve mesai saatleri içinde hizmet veren İstanbul şehir içi şubeleri, müşterilerin ihtiyacına en kaliteli hizmeti vermek için çalışıyor. Lider Oto Kiralama, yurtdışı yerleşkeli olup  yurtiçinde hizmet veren firmalara özel ayrıcalık tanıyor. Bu firmalar Lider Oto Kiralama tarafından Kdv’den muaf tutulmaktadır.Devamlı yenilenen, düzenli olarak bakımları yapılan, benzinli ve dizel motorlu seçeneklerin yanı sıra otomatik ve manuel vites son model araçlara uygun fiyatla sunuyor. Günlük kullanılabilen binek araçlarla birlikte, lüks segment araçlar da bulunuyor. Normal sınıf araçlar için 22 yaş ve en az iki yıllık ehliyet şartı aranırken, lüks araçların kiralamasında yaş sınırı 25.

En Az 24 Saat 

En kısa 24 saat kiralama imkanı sağlanırken en avantajlı kiralama da uzun süreli kiralama olarak sunuluyor. Araçlar 1-3 gün, 4-7 gün, 8-15 gün, 16-21 gün ve 22-30 gün seçenekleri ile kiralanmakta ve özellikle 20 günü geçen kiralamalarda uygulanan ayrıcalıklı fiyatlar, neredeyse günlük kiralama fiyatlarının yarısına denk gelmektedir. Ayrıca kurumsal firmaların yoğun işleri sebebiyle misafirlerini karşılayamadığı durumlarda transfer hizmeti ile müşterileri istenilen özellikte şoförlü araçlarla havalimanından alınarak, istedikleri noktaya bırakılıyor. Müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaç edinen Lider Oto Kiralama, yenilikçilik anlayışı sayesinde hızla büyümeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.