Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Konser bileti kazandılar

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,   Teneffüs dergisinden konser bileti kazanan öğrencileri belediyede misafir ederek, biletlerini takdim etti.  Çekmeköy Belediyesi’nin tarih, genel kültür, edebiyat, spor, teknoloji, sanat ve güncel konulardan oluşan dopdolu içerikle hazırladığı ve ilçedeki liselerde dağıttığı aylık gençlik dergisi Teneffüs hediye vermeye devam ediyor. Ödüllü bulmacayı çözüp, şifresini yollayanlar arasından seçilenler, kitap, sinema, tiyatro, konser bileti gibi hediyeler kazanıyorlar.  

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  Ocak sayısında Şiddete Hayır şifresini çözerek gönderen ve kura sonucu ödül kazanan beş öğrenciyi okul müdürleri ile birlikte belediyede misafir etti. Gençlerle sohbet eden Başkan Poyraz, ”Bizi gençlerle buluşturan dergimizde bugüne kadar kitap, sinema bileti verdik. Bu ayki hediyemiz Mustafa Sandal’ın Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konseri için çift kişilik biletti. Dergimiz gibi hediyelerimizi de güncel tutacağız. Gençler bizi takip etmeye devam etsin,” dedi.

Çekmeköy Belediyesi

Anahtar Kelimeler:
KonserBilet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.