Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Keyfi Gurme; bölgenin ilgi odağı olmaya devam ediyor

Firma Kurucusu Ömer Akdoğan “ Kısa sürede bölgemizde Keyfi Gurme olarak değerli müşterilerimizin bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun kaldığımızı ifade etmek isterim. Müşterilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilginin altında yatan gerçeğin çok tecrübeli bir kadro ile çalışmaya borçlu olduğumuzu belirtmek isterim” ifadelerinde bulundu.

Önemli olan kaliteli hizmet

Ömer Akdoğan “Hangi işi yaparsanız yapın ve hangi sektörde hizmet verirseniz verin önemli olan kaliteli hizmetinizden taviz vermemek. Bizde bu anlamda Keyfi Gurme olarak kaliteli ve damak tadı lezzet noktasında her zaman yapılması gerekenin fazlasını yapıyoruz. Tekrar bizleri tercih eden kısa sürede yoğun ilgi gösteren değerli müşterilerimize Keyfi Gurme ailesi olarak sonsuz teşekkürleri sunarım” sözlerini tamamladı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.