Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Kızıldaş, Hangi haberimiz yalan. Biz haber yaptık sen yaptın ?

Medya böyle bir şey işe değerli Çekmeköy halkı.. Ne iktidara yaranırsınız nede muhalefete.. Bizim için önemli olan Çekmeköy Haber okurlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühtür. Gerisinin hiçbir önemi yok.. Kurmayları ile bir börekçiye gelen Hüseyin Kızıldaş herkesle tokalaştıktan sonra genel yayın yönetmeniz Sedat Erdem'e "Yalan haber yapıyoruz bakın halkın içindeyiz" diyerek tepki göstermişti. Bizde Çekmeköy CHP ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş'a soruyoruz "Bizim kadar bu ilçede ne mücadele verdin Çekmeköy halkının yararı için" diyerek hangi haberimizin yalan olduğunu sorguluyoruz.... 

SAYIN HÜSEYİN KIZILDAŞ SEN NE YAPTIN?

Bu zamana kadar Çekmeköy ilçemizin ve halkımızın yararına haberler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.. Çekmeköy'de 2. parti olan Çekmeköy CHP ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş'a göre yalan haber yapıyormuşuz. Bizde Çekmeköy Haber ailesi olarak Çekmeköy'de rüzgar estireceğiz vaatleriyle koltuğa oturan ama Çekmeköy halkının beklediği muhalefeti yapamayan söz yerinde ise rüzgar yerine hep güneş gördük. CHP ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş'a Çekmeköy halkının sorduğu soruları bizde buradan tek tek soruyoruz?

OKUMUŞ GAYRİMENKUL'ÜN ALDIĞI İCRADAN SATILAN ARSA İLE İLGİLİ NE YAPTIN EY HÜSEYİN KIZILDAŞ ?

Bir zamanlar Çekmeköy halkının yeri olan ama sonrasında icradan komik rakamlara imar artışı verilerek 2 firmanın katıldığı sözde açık arttırma ile ilgili olarak bizler Çekmeköy’de bir sürü haber yaptık. Peki sen ne yaptın ey Hüseyin Kızıldaş ?

*Çekmeköy halkının hakkını nasıl savundun. Nasıl bir mücadele verdin. Hangi kanuni yollara başvurdun?

*O bölgede bazı sitelerin imarların düşürülerek ada revizyonu yapılarak buranın emsalinin arttığı iddiaları ile ilgili sen ne yaptın Ey Hüseyin Kızıldaş..?

*O dönemlerde Çekmeköy CHP’nin belediye meclis üyesiydin.  Sonrasındada Çekmeköy CHP ilçe başkanı oldun. Erdoğan Bozkurt ilçe başkanıyken karşısına aday oldun. İlçe halkı ve partililerin sana güvendi oy verdi ilçe başkanı oldun. Peki ilçe başkanı olduktan sonra ne yaptın bu yerle ilgili ey Hüseyin Kızıldaş?

Biz bu haberleri yaptık en azından mücadele verdik. Peki bu yerle ilgili sen ne yaptın. Hangi haberimiz yalan haber…  Çekmeköy CHP ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş?

Bu soruları biz sormuyoruz sayın Hüseyin Kızıldaş.. Çekmeköy halkı soruyor.. Çekmeköy belediyesinde meclisin var. Çekmeköy’de 2. Partisin. TBMM bir grubun var.. Elinde tüm imkanlar var iken susma sebebin nedir diye Çekmeköy halkı soruyor ey Hüseyin Kızıldaş?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.