Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Avni Sipahi, Sivaslılarla kahvaltıda buluştu

Çekmeköy Recep Ayan Caddesi üzerinde bulunan Sivaslılar  Derneği'nin düzenlediği kahvaltı organizasyonuna davetli olarak katılan Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi'ye Sivaslılar Derneği Başkanı Veysel Tuna, yönetimi ve üyelerinden destek açıklaması çıktı. Kahvaltıda yaptığı konuşmada Sipahi'yi destekleyeceklerini açıklayan Sivaslılar Derneği Başkanı Veysel Tuna,"Çekmeköylülerin ve Çekmeköylü Sivaslıların yıllardır tanıdığı Sayın Sipahi'yi seçimlerde destekliyoruz. Geçmişte yaptığı güzel işler, bize en büyük teminattır biz" dedi.

 Derneği'nin davetlisi olarak katıldığı toplantıda vatandaşı ekonomik olarak rahatlatmak için birçok projesinin olduğunu belirten Sipahi," Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben anlayışı yok. Biz varız.  Belediye başkanı olduğumda ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız, bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım.

 

‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ 

 

En büyük projemiz ise ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız.  Belediyenin yıllık 280 milyon TL bütçesinden yapacağım 3 milyon TL'lik kira yardımı bizleri batırmaz. Bu bütçe zaten Çekmeköy halkına ait. Üçüncü projemiz, ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara da eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanet iken ev işlerini rahatça yapabilecek. Başka ilçelerde olan ama bizim özlem duyduğumuz gençlik merkezi, spor salonları, sinema ve kültür alanları da önceliğimiz olacak. 

 

Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz. Bizim yaptığımızın üzerine taş bile koymadı gelen başkanlar. Sizler de bunu biliyorsunuz. Bu düzene son verin, Çekmeköy yerinde saymasın.  Çekmeköylü Sivaslılar Belediye Başkanlığım döneminde yaptığım çalışmaları bilir.  Geçmişte yapğımız çalışmalar geleceğimizin teminatıdır.  Vatandaşın imar sorunu da önceliğimiz olacak.  Herkese eşit ve adil imar da prensiplerimiz arasında yer alacak. Projelerimizden biri de Çekmeköy'de yaşayan insanlara iş alanı yaratmak olacak. Seçimi kazandığımızda  belediye başkanı da üyeler de yerli ve milli olacak” dedi.

 

Kahvaltı toplantısı sonrası ise Hüseyin Avni Sipahi, Sivaslılar Derneği yönetimi ve üyeleriyle çektirdiği hatıra fotoğrafı sonrası programına son verdi.

Çekmeköy/Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.