Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Avni Sipahi ; Basın mensuplarına projelerini ve A TAKIMINI tanıttı

Çekmeköy'de seçim gün geçtikçe kızışmaya başladı. İddialı adayların yarıştığı Çekmeköy halkı 31 Mart tarihinde Türkiye genelinde olduğu gibi başkanını seçecek. Büyük ve iddialı projelerle Çekmeköy Demokrat Parti'den belediye başkan adayı olan Hüseyin Avni Sipahi "Çekmeköy halkının istediği aday benim" dedi. 

BASIN MENSUBU KARDEŞLERİMİZİN DEĞERİNİ BİLİYORUM

Sadece 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde hatırlanan basın mensupları olmayacaksınız. İnşallah Çekmeköy'ü 31 Mart tarihinde yönetmeye başladığımızda bizim farkımız ortaya çıkacak diyen Hüseyin Avni Sipahi "Çekmeköy halkımız inşallah bize bu anlamda yetki verecek" dedi. 

MİLLETE SÖZ SİZDE DEMEK İÇİN SEÇİME 45 GÜN KALAN SÜRECİ Mİ BEKLEDİNİZ ?

Hüseyin Avni Sipahi konuşmasına şöyle devam etti ; Bu kötü gidişata dur demek için ben Artık yeter söz sende Çekmeköy deim ve sahaya indim bir baktım birileri Söz Sizde demeye başladı Çekmeköy halkına. Bende dahil Çekmeköy halkı soruyor. İktidar sizdiniz. 10 yıl Çekmeköy halkını siz yönettiniz. Siz 10 yıldır bu millete söz sizde demedinizde seçime 45 gün kalamı söz sizde diyorsunuz. Artık bunu millet yemiyor. Millet samimiyet istiyor. 

AYŞE MUHTAR BENİM BAYAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIM OLACAK

Çekmeköy belediyesinde bir bayan gittiğinde kendi derdini anlatacak belediye başkan yardımcısı bulabiliyor mu? Belki kadın hastalıkları ile ilgili özel görüşecek ve yardım isteyecek bunu söyleyebiliyor mu? İnşallah bizim dönemimizde biz bu kadınlarımızın, gençlerimizin sorunlarına çözüm üreteceğiz. Ben aday oldum zaman. Merkez Mahallesi muhtarımız Ayşe Güneş'i aradım ve başkan yardımcım olarak birlikte çalışacağız dedim.

PROJELERİMİZ ÇEKMEKÖY'E HUZUR VERECEK

Biz herkesi kucaklayacağız. Çok çalışacağız ve çok üreteceğiz. Çekmeköy halkımızın birliği ve kardeşliğini koruyacağız. Kiracı kardeşlerimize kira yardımı. Genç kardeşlerimiz için Kültürel Projeler. İşsiz kardeşlerimiz için İş Kur destekli çalışmalar ve dahada önemlisi Çekmeköy'ü sözde değil özde vizyon bir ilçe yapmak için mücadele deceğiz. 

HER SİYASİ GÖRÜŞÜ OLAN "ÇEKMEKÖY İTTİFAKINI KURUYORUZ"

Ben hiç bir zaman siyasi düşüncesinden dolayı insanlara yaklaşmadım. Onun içinde işte burada yanımda olan Çekmeköy'ün değerlerini sizler yakından tanıyorsunuz ama ben yinede tanıtayım. MHP'den 27. Dönem Milletvekili Adayı ve Belediye Başkan Aday Adayı olan Cüneyt Ilgın, CHP'de uzun yıllar mücadele veren ilçe başkanlığı görevinde bulunan Erdoğan Bozkurt, Merkez Mahallesinde 10. yıl muhtarlık yapan Ayşe Güneş, Çekmeköy Ak Parti kurucularından ve yöneticilerinden aynı zamanda Çekmeköy Demokrat Parti ilçe başkanım olan Metin Özkan, Çekmeköy'ün sevilen esnaflarından ve 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti'den meclis üyesi adayı olan Orhan Özmen, 9 yıl Ak Parti Birim Başkanlığı yapan Sivas Vadi Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayşe Can, aynı zamanda Çekmeköy DP Kadın Kolları Başkanlığımızı yapacak olan Sülbiye Ekşi Sara kardeşlerimle yolumuza devam ediyoruz. Daha çok bir birinden kıymetli kardeşlerimiz var. Onlarıda inşallah yakın zamanda Çekmeköy'e tanıtacağız." diyerek sözlerini tamamladı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.