Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Hayalinizdeki Araca Kavuşma Fırsatı

Araca sahip olmanın yüklü peşinatı, kredi masraf ve taksitleri, sigorta, kasko, tescil belgeleri masrafları, vergi, bakım ve onarım masrafları, yaz – kış lastiği değişim masrafları derken bir araca sahip olmak onlarca ayrı masraf yükünü de doğurmaktadır. İşte Gökas Filo tüm bu yükleri sizin omuzlarınızdan alarak sadece araç kira bedelini ödeyerek hayalinizi süsleyen aracın keyfini sürmenize olanak sağlıyor. Yani yapmanız gereken sadece Gökas Filo’dan hayalinizi süsleyen aracı kısa ya da uzun vadeli sözleşme ile sabit ödeme garantisi ile kiralamanız. Dilediğiniz araç modelini dilediğiniz kadar kiralama özgürlüğü Gökas Filo’da sizleri bekliyor.

Bir Araçtan Fazlasını Kiralayın

Gökas Filo ‘dan araç kiralamak demek sadece bir aracı belli tarihler arasında kiralamak demek değildir. Araç kiralama süreniz boyunca tüm masraflar Gökas Filo güvencesindedir. Bu masraflar nelerdir diye merak ediyorsanız sizler için Kasko, Vergi, Araç Bakım ve Onarım, Kış – Yaz Lastik Değişimi vs. olarak kısaca sayabiliriz. Kısacası size sadece aracınızı keyifle sürmek kalıyor ki o konuda da Gökas Filo Türkiye’nin en genç araç filosuna sahip firmalardan biri konumundadır. Çünkü kiraya sunduğu araç modelleri 2016 yılından başlamaktadır.

İster benzinli ister dizel, ister manuel ister otomatik, ister spor ister klasik, ister lüks ister orta sınıf… Araç beklentiniz ne ise Gökas Filo’da bulabilirsiniz. 1000’i aşkın araç ve onlarca farklı marka ile 2000 yılından bu güne aralıksız hizmetinizdeyiz.

Sizde bir araçtan fazlasını kiralamak isterseniz Gökas Filo ‘ya 0216 312 20 55 nolu Müşteri Hizmetleri Hattı’ndan ve www.gokasfilo.com web adresinden ya da [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.