Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Hasan Keleş ; Seyfettin Yıldırım’a tam destek vereceğim

Çekmeköy’de siyaset kazanı iyice kaynamaya başladı. Çekmeköy’ün sevilen işadamlarından olan ve aynı zamanda Çekmeköy Trabzonlular dernek başkanı olan Hasan Keleş’ten sürpriz bir açıklama geldi. Hasan Keleş ; Çekmeköy CHP'den belediye başkan adayı olan Seyfettin Yıldırım için çalışacağım” ifadelerinde bulundu. Hasan Keleş konuşmasına şöyle devam etti. 

HASAN KELEŞ; ÜZERİME DÜŞEN NE VAR İSE YAPMAYA HAZIRIM

Hasan Keleş konuşmasına şöyle devam etti; Uzun yıllar Çekmeköy’de yaşayan biri olarak karanlık günlerin aydınlığa dönüşmesi için mücadele edeceğim. Bizler Anadolu’nun çeşitli kültürlerini taşıyan farklı illerden gelen bireyler olabiliriz. Hepimizin ortak değeri Çekmeköy’dür. Mesleki alanımda tecrübe ve birikimleri aktarmak için makam ve mevkii gözetmeksizin üzerime düşen ne var ise yapmaya hazırım. 

HİÇ BİRİMİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAKTAN KAÇAMAYIZ

Yanlış giden bir şeyler var ise dur demek için. Yarına daha umutla bakmak isteyen gençlerimiz için. Ay sonunu getiremeyen çekini, senedini ödeyemeyen esnaflarımız için. Çekmeköy’de 2 yıl inşaat yasağı geldikten sonra mağdur olan ev sahipleri ve sektörümüzün yüklenicileri için bu çığlıklara ses vermekten kaçamam diyerek Çekmeköy CHP'den belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım’a var gücümle çalışacağım. Benim için makam mevkii önemli değildir. Önemli olan gönül makamlarında Devletine sadakat göstererek Milletine hizmet etmektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.