Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Gözün aydın Çekmeköy ; Nur topu gibi Sancaktepe'den ithal başkan yardımcısı Ömer Yazıcı geliyor

31 Mart seçimleri bitti bitmesinede taşlarda yeni oturmaya başladı. Ak Parti ve MHP Cumhur ittifakı adayı olarak seçimlere giren Ahmet Poyraz'a Ülkücüler büyük destek verdi. İttifakın adayı Ahmet Poyraz'a halk beş yıl daha görev yetkisi verdi. Biten seçimle birlikte yeni kadrolarda konuşulmaya başlanıldı.

ÇEKMEKÖY'DE CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞI MHP'YE BAŞKAN YARDIMCILIĞI VERİLECEK Mİ ?

Çekmeköy belediyesinde Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin başkan yardımcısı olacak mı soruları  sorulur iken Sancaktepe belediyesinden Çekmeköy belediyesine göreve gelecek olan ithal başkan yardımcısı Ömer Yazıcı kafaları karıştırdı. Çekmeköy'de bir çok vatandaş bu durumu tepkilerini şöyle dile getiriyorlar. Başkan yardımcılığına bir ihtiyaç var ise  Çekmeköy'ün tüm sokaklarını bilen tanıyan Çekmeköy'ün evlatlarıda yapabilir. Yine ihtiyaç var ise başkan yardımcılığına seçimlerde gecelerini gündüzlerine katarak çalışan Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye ahdi vefa olarak başkan yardımcılığı verilebilir.

ÇEKMEKÖY HALKI İTHAL BAŞKAN YARDIMCILARINA KARŞI 

Çekmeköy halkı artık bu tarz tutumlara gerçekten karşı. Sancaktepe'den Çekmeköy'e gelecek olan ithal başkan yardımcısı başta olmak üzere tüm ilçelerden yada illerden gelecek sözde başkan danışmanı, başkan yardımcısı adı altında her kim olacaksa dışarıdan gelecek atamalara halk tepki gösteriyor.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdem 5 yıl önce

erdem kaybederse kaybetsin ömercim. biz seni sokacak bir yerler buluruz :D akp de işler hep böyle yürüyor :