Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

GÖKAS FİLO’DAN GÖRKEMLİ YENİ SEZON AÇILIŞI

Çekmeköy’de bulunan Gökas Filo Yönetim Merkezi binasında gerçekleşen basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan GÖZ yeni dönem olarak adlandırdığı “2017 Güz – Kış Sezonu” iş planı ve öngörüleri hakkında bilgi verdi. “Güzel bir dönem, aktif bir iş süreci, maksimum müşteri memnuniyeti ve yüksek büyüme oranlı bir dönem bekliyoruz” diyerek de yeni sezondan beklentilerini dile getirdi. 


Bilindiği üzere uzun dönem araç kiralamada adını sık duyduğumuz Gökas Filo, uzun dönem müşterilerine sunduğu ayrıcalık ve avantajları 2017 yılının ikinci çeyreğinde kısa dönem araç kiralama alanında da sunmak için sektöre aktif bir giriş yapmıştı. Geçen kısa süreçte başta bölgemizin olmak üzere İstanbul’un her noktasına hizmet götüren Gökas Filo yüksek adet araç filosu ile araç kiralamak isteyen herkese ayrıcalıklı araç kiralama keyfini sunuyor. Firma yeni sezonda özellikle kısa dönem araç kiralamak isteyenlere özel Hyundai, Fiat, Renault, Citroën, Opel, Skoda markalarına ait ‘0 KM’ modelleri ile hizmet sunacak. Son olarak Ağustos ayında filosuna kattığı 25 adet 0 KM Fiat EGEA ile araç sayısını binin üzerinde tutmayı başaran firma başarılı büyüme trendini devam ettiriyor. 


Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan GÖZ “Amacımız marka değerimizi daha ilerilere taşıyarak başta kendi sektörümüzde olmak üzere yakında hayata geçireceğimiz projelerle de adımızdan söz ettirmek. Ancak insanlar adımızdan söz ederken adımız ile verdiğimiz iyi ve profesyonel hizmeti bir arada kullanması için çalışıyoruz. Bizler için bir gün araç kiralayan müşteri ile üç yıl uzun vadeli araç kiralayan müşteri arasında hiçbir fark yok. Her biri bizler için oldukça değerli ve kıymetli. Onların firmamızdan hizmet almaya devam etmeleri için gece gündüz çalışıyor, firmamıza ve markamıza yatırım yapıyoruz. Bizlerin vermiş olduğu bu değer, hizmette sunduğumuz profesyonellik ve ayrıcalıklar çok şükür bizleri bugün sektörümüzde bilindik ve adına en çok güvenilen markalar arasına kattı.“ dedi


Araç filosunda yer alan bini aşkın araç ile herkese sınırsız hizmet sunmayı hedefleyen Gökas Filo ile bütçenize en uygun aracı kiralayabilir ve hayalinizde ki aracın keyfini sürebilirsiniz. Sizde firmanın kiralama departmanı ile iletişime geçmek ve ayrıcalıklarla dolu kiralama rezervasyonunu yaptırmak isterseniz firmaya 0216 312 20 55 nolu müşteri hizmetleri hattından ya da www.gokasfilo.com web sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.