Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Gökas Filo İle Bayramda Araçsız Kalmayacaksınız!

Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarına ait son model araçları filosunda bulunduran ve filosunda ki araç sayısını 1000’in üzerine çıkaran Gökas Filo Kurban Bayramı tatilinde de araç kiralamak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Gökas Filo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Göz” Gökas Filo olarak Kurban bayramı tatilinde müşterilerimizin kiralaması ve bayram süresince araçsız kalmaması için filomuzda ayırdığımız araç sayısını iki yüzün üzerine çıkardık. Araçların tamamı Citroën, Hyundai, Opel, Renault ve Skoda markalarına ait 2017 model dizel araçlardan oluşmaktadır. Ayrıca isteğe özel araçlarda otomatik ya da düz vites seçimi de mevcuttur. Yine lüks araç kiralamak isteyenlere özel firma BMW, Mercedes ve Volvo markalarına ait araç rezervasyonları da araçların müsaitlik durumuna göre kiralamaktayız. Her zevke ve her bütçeye özel araç Gökas Filo’nun araç parkında şuan kiralanmak üzere sizleri beklemektedir.”dedi.

Araç kiralama konusunda sektöre kazandırdığı ilklerle de anılan Gökas Filo, filo kiralama gerçekleştiren müşterilerine sağladığı tüm ayrıcalıkları kısa dönem araç kiralayanları da yararlandırıyor.

Araç kiralayan müşterilerin ne gibi ayrıcalıkları olduğunu anlatan Gökhan Göz “Aracı kiraladığınız andan itibaren teknik personelimiz 7 gün 24 saat size destek sunmak için hazırdır. Kiraladığınız aracın tüm periyodik bakımları tarafımızca yetkili servislerde ücretsiz gerçekleştirilmektedir. Aracınızın yaz ve kış lastik değişimi tarafımızca ücretsiz gerçekleştirilmektedir. Kiralama süreci boyunca oluşabilecek tüm hasarlar tarafımızca yetkili servislerimizce bizzat giderilmektedir. Aracınızın serviste geçirdiği süre boyunca yedek aracınız hazır. Kiraya sunduğumuz tüm araçların sigortaları tarafımızca yaptırılmakta ve kiralayan için tam güvence sunmaktadır. Yüksek maliyetli Motorlu Taşıt Vergisi ödemeye son, araçlarımızın tüm vergileri tarafımızca karşılanmaktadır. Aracınızın her zaman OGS ya da HGS`sinin limiti kullanıma açıktır. Telefonun ucunda her daim size hizmet etmek için bekleyen personelimiz mevcuttur. Kısacası bütçeniz ve kiralamayı düşündüğünüz araç ne olursa olsun bu bayramda araçsız kalmamak için Gökas Filo’yu arayabilir ve hayalini kurduğunuz uzun bayram tatilinin keyfini sürebilirsiniz.”dedi.

Bayrama özel fiyat ve rezervasyon bilgisi için Gökas Filo Müşteri Hizmetlerine 0216 312 20 55 nolu hattan ulaşabilirsiniz. İstanbul’un neresinde olursanız olun kiraladığınız aracı adresinizde teslim alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.